Szoval a kislànyom akkor lesz 9 honapos.És szeretnék neki mikulàs csomagot csinàlni.De vajon mikulàs csoki adhatok neki(nem egy egészet),vagy még veszélyes édességget adni?
Szia!Az én akkor már 14 hós lányom fog kapni Túró Rudit.De csak azt,és mértékkel.Szerintem ha evett már túrót,azzal nem teszel rosszat,ha eszik egy keveset belőle.Én sima csokit még nem adnék,inkább gyümölcsjoghurtot,vaníliás túrókrémet,ilyesmit.
2009. nov. 18. 13:16
2/12 anonim válasza:
Valószínűleg egy csokitól nem lesz semmi baja.
De minek????
Mire akarod nevelni? Hogy a csoki az egyetlen jó ajándék? Az egyetlen finomság?
Én inkább olyat tennék a csomagba, amit ismer és egyértelműen szeret.
Amúgy sem nagyon érti. Valószínűleg a készülődés (cipőpucolás,ablakba, reggel megnézni) lesz izgalmas neki.
2009. nov. 18. 13:21
3/12 anonim válasza:
Szia!
Akkor 17 hós lesz a Lányom és nálunk a csomagban inkább banán, mandarin, kiwi, stb lesz csoki helyett..sztem azzal ráérnek még.
Üv: Niki
2009. nov. 18. 13:33
4/12 anonim válasza:
Én nem teszek, de nem azért mert "veszélyes édességet adni", hanem inkább gyümölcsöt rakok helyette. A nagyok se szoktak kapni mikulást, mert általában vacak, bevonócsokiból vannak (tisztelet a kivételnek). Egy 9 hónapos babának meg még nincs szüksége csokira (szerintem). Az egészből egyébként még semmit se fog érteni,túl pici hozzá, majd talán jövőre...
2009. nov. 18. 13:36
5/12 anonim válasza:
Nekem 1 éves lesz akkor a babám. Én még nem adok neki csokit, ráér még azzal szerintem. Gyümölcsök jöhetnek. Fog még annyi szemetet enni, csoki bőven ráér jó pár hónap múlva. Egyébként mértékkel nem "veszélyes" a csoki, de nem kisbabának való.
2009. nov. 18. 13:44
6/12 anonim válasza:
Én már nagyon várom,szépen kidíszítem a ablakot 14 hónapos lesz a lánykám.Nálunk a csomagban gyümölcs+pici mesekönyvek azt nagyon szereti,a mamáktól harisnya
+bady+gyümölcs!Biztos lesz aki csokit tesz bele azt majd kirakjuk az ablakba és majd jó lesz a karácsonyi sütibe!
2009. nov. 18. 13:52
7/12 anonim válasza:
Az enyém akkor lesz 1 éves és a csomagjában gyümölcs lesz és túró rudi mivel azt már kapott és szereti is
2009. nov. 18. 14:07
8/12 anonim válasza:
Az én kisfiam 18 hós lesz,de nem teszek a csomagba csokit.Nem azért,mert ellene vagyok,hanem azért,mert bőven lesz még ideje csokit enni.Almát,narancsot,banánt teszek bele,és egy Dörmi Kismackó szeletet.
2009. nov. 18. 14:39
9/12 anonim válasza:
Szia! 9 hónapos lesz nekem is akkor a lányom, én csinálok neki csomagot, rendeset, ami valószínűleg apa fog megenni :) Nem adok belőle neki semmit, mert eddig sem adtam ilyesmit, csak túró rudit, neki pedig még az lesz a lényeges és izgi hogy csörög a miki csomag és szép piros :)
2009. nov. 18. 14:42
10/12 anonim válasza:
Én egy csokimikulást tennék, meg gyümölcsöket.
A lányom 5 hós, még csak anyatejes, így egyetlen csokimikulást kap, azt is mi fogjuk megenni, neki csak nézegetni lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!