Folyamatosan tesztek-vesztek a házban, amíg a gyerek alszik, vagy oviban van?
Figyelt kérdés
Most kerülünk közelebbi ismerettségbe a szomszéd 3 gyerekes anyukával, akinél patinás rend és tisztaság van mindig. nekünk egy 7 hós babánk van, de én lusta vagyok, mint a dög, most is itt ülök ;)
náluk apa elviszi a gyerekeket oviba 8-kor, anya onnantól 3-ig takarít. otthon van a 2 hóssal, igaz apa os, aki nagyon házias, mos, főz stb..
igaz én egyedül vagyok a nap nagy részében, de csak egy gyerekkel és mégis mindig van, ami elmarad. az ablakunk pl. csak belülről van megpucolva vagy 2 hónapja, a fürdőre is ráférne egy alapos puca.. . nálatok ez hogy megy ? én nem bírnám rávenni magam a napi 5-6 óra takarításra... van még aki ilyen lusta, mint én? ;)
2013. nov. 14. 08:06
11/12 anonim válasza:
én kènyszeres vagyok.szeretem ha minden csilli-villi.8 hònapos a lànyom, ha ritkàn alszik akkor rohanok takaritani, főzni, legjobb akkor ha felkelek a férjemmel 5-kor a gyerek 7-8ig alszik.na akkor mindent megcsinàlok utàna csak jàtszunk
12/12 anonim válasza:
Hú bakker, hát én ha akarnék sem tudnék minden nap 8-tól délután háromig takarítani. Az már OCD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!