Ez nagyon aranyos jópofa kérdés, rengeteget nevettem :D nekem ugyan még csak féléves a babám, de már "alig várom", hogy hasonló storym legyen....
2009. nov. 19. 08:58
12/21 anonim válasza:
Érdekes az én lányom maga fegyelem. Lehet, hogy azért mert ha nem vagyok ott mellette akkor is rászólok, mert látom a szekrény üveglapján a másik szobából, hogy mit csinál.
Az enyim a széken állás vad megvalósítását gyakorolja minnél feljebb és feljebb. A fútó kábelek rángatása neki jó szórakozás, nekünk meg majd tönkrevágta a cirkót vele, mivel kitépte a falból, majd jött ártatlan képpel, hogy valami széteset. Régebben a szemétbe vitt ki mindent (gyanitom egy mobilt is kidobott) és hozzta a söprűt leverve vele mindet. másfél éves a gézengúz, de nem tudok rá haragudni, jó látni hogy fejlődik.
2009. nov. 19. 09:07
13/21 anonim válasza:
sziasztok! 13 hónapos fiamat a minap kicsit betettem a kiságyába, hogy nyugton átnézhessem a számlákat. nos, ő szépen kirámolta a pelenkázó komód fiókját, széthajigált belőle mindent és magára, illetve a komódra kent 3! kis sudocremes popsikenőcsöt. az egész feje hófehét volt...
én meg nyugodt voltam közben, mert folyamatosan hallottam beszélni a fp tanuló kutyát - azt hittem azzal játszik. ja, igen, a kutya is hófehérre lett mázolva :))))
2009. nov. 19. 09:20
14/21 anonim válasza:
A fiam 23 hónapos. Ő is addig kapőcsolgatán a villanykapcsolókat, amíg kiakadnak, órákig mosná a kezét és az autóit, ezerszer lehúzná a wc-t egymás utánban, tíz tekercs wc papírt dobna a wc-be, addig telefonálna, amíg csak szét nem kapcsol a vonal, átprogramozná a tévét a távirányítóval, az összes cipőt egyszerre húzná a lábára, az összes evőeszközt egyenként kipakolná a fiókból - majd egyenként bele a szemetesbe. :-) hát, kb ennyi.
2009. nov. 19. 09:20
15/21 anonim válasza:
Ha nem figyeltem az én fiam kipakolta a ruhásszekrényt, nyakig összekente magát popsikrémmel, de volt, hogy lepisilte a szoba falát :D - kipróbálta az állva pisilést :D:D
2009. nov. 19. 12:10
16/21 anonim válasza:
Sziasztok! Én fel is vettem videora! :)
Anyukám odaadta 10 hónapos kisfiamnak az én régi babámat. Senki nem volt bent a szobában. Épp az ajtó előtt mentem el, és megláttam, hogy puszilgatja a babát, és beszélget neki. Gyorsan hoztam a kamerát. :) Úgy 2 perc után észrevett, és komolyan, zavarba jött. :D
2009. nov. 19. 12:41
17/21 anonim válasza:
Egy éves fiam minimum kopaszra tépné a kutyákat,tévézne közben,és ujratelepitené a gépemet(imád a laptop előtt állni és nyomkodni a gombokat)
Cipőket enne és könyveket,és egyesével kipakolná a fehérnemüsfiókot.
2009. nov. 19. 17:20
18/21 anonim válasza:
Az én 13 hós kisfiam újabban melltartó fetisiszta lett, de csak a pirosra bukik. Szóval azt ráhúzná a fejére és hamiskás vigyorral betotyogna a fürdőbe, kilakmározná a mosóport a dobozból és legurítaná a torkán az öblítőt is. Miután jól lakott irány a számítógép és jót zongorázna a billentyűzeten, az összes zsinórt végig nyalogatná, ezután rávetné magát a cipőkre és főleg a talpukat nyalogatná. A maradék virágaimat is meggyilkolná, tiszta szégyen h apa és én is kertészek vagyunk.....A szárítóra teregetett ruhák helyet cserélnének a kukából kivett kenyérhéjjakkal. Valószínű a könyvespolcból se sok maradna, így is rohamos ütemben fogynak a könyvek. Mikor ezekkel végzett, elheveredne a testápolómat kéjesen falatozva az ágyon és felváltva kapcsolgatná a tv-t és a dvd lejátszót méteres vigyorral a fején :)
2009. nov. 19. 17:35
19/21 anonim válasza:
Amikor az én kicsi fiam kb. 1,5éves volt akkoriban kezdtük el a bilibe való pisilés kísérletezését, ez miatt rengeteget rohangált pucér seggel és egyszer arra lettem figyelmes hogy nagy a csend, elkezdtem keresni merre lehet és megtaláltam.... a beépített szekrénybe ülve az utcai cipőmön, kihalásztam onnan és mit látok telibe bele kakilt a cipőmbe de egy centi nem félre:D.....a szándék a lényeg!!!!A kislányom aki most másfél éves egy percre léptem ki a fürdőből mert csörgött a telefonom és mire vissza mentem a szemceruzámmal kifestette a szemét:Dazt meg hogy miket csinálnának arról nem is írok mert oldalakat teli tudnák pötyögni!!!
2009. nov. 19. 18:40
20/21 anonim válasza:
23 hónapos kislánykám a vécébe pakolja a vécépapírt szépen leszedve a gurigáról, vécékefével tunkolja bele, hátha lemagy. Csak nevetni tudtunk apával...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!