Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Zsófia tucatnévnek számít?

A Zsófia tucatnévnek számít?

Figyelt kérdés
Annyira szeretem ezt a nevet, tudom, hogy elég felkapott mostanában. Próbáltunk mást keresni, de valahogy mindig visszatérünk, hogy mégiscsak ez volna jó. De azt sem szeretném ha az oviban, suliban három Zsófi lenne. Szerintetek?
2013. nov. 8. 09:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem a Zsófia manapság egyáltalán nem tucatnév. Védőnő vagyok, de két darab Zsófia nevű 6 év alatti gyerek van a körzetben illetve abban a két orvosi körzetben, akikkel együtt dolgozom. Közülük is az egyik már 6 éves :)

Mostanában inkább a Hanna, Panna, Anna (és változatai), Dorka, Málna, Bodza, Csenge...stb nevek felkapottak.

Amúgy én Zsófia vagyok, 30 éves, akkoriban tényleg több ilyen nevű lány volt, de valahogy érdekes módon, mégis mindig én voltam az egyetlen Zsófi az osztályban, és a közvetlen lakókörnyezetemben is. Nekem sose tűnt tucatnévnek.

2013. nov. 8. 22:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom kérdező mit problémázol azon,hogy válaszoltam majd leírtam,hogy mi a véleményem a névről.Amúgy nálunk nagyon sok Zsófia van,mint ahogy Dóra,Anna,Luca vagy Csenge rengeteg.
2013. nov. 9. 15:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Végül Zsófia lett vagy nem? :)
2015. aug. 10. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!