Elfelejtettem bevenni 1 szem fogazásgátlót, mit tegyek? Nem akarok második babát!
Kedd este voltunk együtt a férjemmel, megszakítás nélkül, aznap este még bevettem a gyógyszert, tegnap (szerdán) elfelejtettem, most reggel vettem csak be.
1 évben egyszer fordul elő velem ilyen, nagyon mérges vagyok magamra!
A kislányom 15 hós, a fogamzásgátló abbahagyása után azonnal megfogant!
Mit tehetnék? Szerintetek nagy esély van a babára? Még nem szeretnék kistesót!
Köszönöm, elvileg szerdán kellene megjönnie, ha akkor nem jön...
Nagyon félek...!:(
Szia!
Igen, az esemény utáni tabletta vényköteles. De szerintem ne vedd be, nekem azt mondta egy nőgyógyász, hogy fogamzásgátló szedése mellett teljesen összezavarja a hormonháztartást. Inkább ezt tenném: szedd tovább, mintha mise történt volna, és kezdd el az újabb csomagot is, ahogy kellene tovább, de védekezzetek másképp (óvszer) nem a mostani, hanem az azutáni megvonásos vérzésig. Tehát kb egy hónapig kiegészítő védekezés! Szerintem így nem lesz gond.
Köszönöm a válaszokat! Nem vagyok jártas a témában, ezért kérdezem, hogy úgy miért nem jó, hogy beszedem még ezt a 3 db tabit( vasárnap az utolsót) és megvárom, hogy megjöjjön? Mert ha megtermékenyültem akkor úgysem jön meg, ha meg nem akkor nem kavarnék be és megjönne a szokott időben.
Bocsi, csak tényleg nem értek hozzá! :)
Szerintetek felhívjam a nőgyógyászomat vagy az nagyon ciki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!