Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meddig voltatok érzékenyebbek...

Meddig voltatok érzékenyebbek a baba születése után?

Figyelt kérdés
Mindenen elsírom magam mások előtt is,és sok minden zavar,ami a családban történik. Ingerlékenyebb vagyok,8 hónapos babám van és még szoptatom..Kicsit ciki,mert a gyerek is látja ezeket,és nem tudom később,mivel magyarázom neki,ha eltörik a mécses,a köztudatban ez a gyengeség jele..De annyi minden rámszakad,és mindenki érezteti,rossz anya vagyok,(amúgy belül nem érzem)főleg a párom családja..

2013. okt. 31. 09:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! szülés után van egy Baby bluse nevezetű depresszió amibe én is beleestem mert detto ugyanez volt, nekem szeret hiány volt ,semmi nem volt jó, sírtam még egy reklámon is, a gyerek ha úgy nézett rám elsírtam magam!! főleg ha a tükörbe néztem na akkor tomboltam!Nem vagy rossz anya ilyen eszedbe se jusson! De hála már minden okés jelenleg holnap ünnepeljük kislányom első szülinapját:)
2013. okt. 31. 09:15
 2/2 anonim ***** válasza:

sajnálom, ha azt éreztetik veled, hogy rossz anya vagy, de lehet, hogy csat te érzed ezt, ha nagyon elhatalmasodik rajtad a depresszió akkor nem cikik segítséget kérni.

Viszont a mindenen sírás nálam pl nem múlt el, pedig a nagy 6 a kicsi 3 igaz megint terhes vagyok így fokozottan előtör...de előtte is tudtam sírni bármin. Persze csak ha magamban vagyok, nyilvánosan nem szeretek sírni. Nem azért, hogy gyengének gondolnának, hanem valahogy nem szeretek.

2013. okt. 31. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!