Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mivel kenjem a kislányom ajkát?

Mivel kenjem a kislányom ajkát?

Figyelt kérdés

3 éves kislányomnak rettenetesen cserepesedik az ajka.Kenem neki Labelloval de nem javul.Az orvos is csak azt mondta,hogy kenegessem neki a Labelloval.

Valakinek van esetleg ötlete,hogy mivel kenhetném ami segít is?

2013. okt. 30. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
méz,vazelin.A labelloval nekem az volt a gondom,hogy "függő" lett a szám.ha kentem,jó volt,de ha nem használtam fájt,kiszáradt.Ha nagyon cserepes,mézzel szoktam bekenni,10percig hagyom utána meg lehet enni:-)esetleg a patikában rá tudsz még kérdezni,mit javasolnak.Ja,és igyon sok folyadékot,mert a hiány is okozhatja.
2013. okt. 30. 20:30
 2/7 anonim ***** válasza:

én egyszer rész vettem egy modell tanfolyamon (minek azt nem tudom) és ott "tanították" ,hogy a labelloban az az anyag ami síkossá teszi,pont,hogy kiszárítja az ajkat.

Azt mondták,olíva olajjal is lehet kenni,vagy estére zsírral.kipróbáltam,mindkettő hatásos volt.

Most neogranormon ajakbalzsamot használok,nem tudom,hogy ebben van-e olyan anyag ami szárít,de 2-3 nap alatt puha az ajkam még akkor is ha elég cserepes volt.

2013. okt. 30. 20:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Én Foreveres ajakbalzsamot vettem a lányomnak, mikor egy hónapja úgy kifújta a szél a száját, hogy tiszta piros volt körbe is. Pár napig használta és helyrejött. A Labello nem ért semmit. Ja, meg estére bekentem neki Nivea krémmel.
2013. okt. 30. 21:00
 4/7 anonim ***** válasza:
a labello a legrosszabb, a legtöbb embernek attól csak rosszabb lesz. AMi jó az a aneutrogénás ajakápoló, de ami mégjobb az a vazelin vagy a shea vaj. Ezek jóval olcsobbak is.
2013. okt. 30. 21:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Shea vajat próbálnám első körben, attól tuti helyrejön. Bár tény, hogy ha nem iszik eleget, akkor az is hozzájárulhat ehhez...
2013. okt. 30. 22:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem ez jött be nagyon:

[link]

Rossmann sajátmárkás terméke, 300 ft körül van, viszont nincsen benne minden vacak, és nekem abszolút rendbe teszi a számat 2 nap alatt! Télen az egyik legjobb barátom :)

A Labello viszont tényleg egy sz*r, nem is értem hogy maradhattak meg a piacon, hiszen inkább szárít, mint ápol :(

Úgyhogy én erre esküszöm...

2013. okt. 31. 22:55
 7/7 anonim ***** válasza:

6. vagyok

Azt elfelejtettem, hogy amit egyik hozzászóló írt a krémmánián, hogy rossz az íze, én egyáltalán nem tapasztaltam, szóval én nyugodt szívvel felkenem majd a lányom szájára, ha ilyen gondja lesz...

2013. okt. 31. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!