Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányom füle mögött a bőr...

Kislányom füle mögött a bőr olyan, mintha ki lenne száradva, mivel kenjem?

Figyelt kérdés
De nem sima kiszáradás lehet, ti gyerkőcötöknek volt ilyen?
2013. febr. 7. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Az én gyerkőcömnek is ilyen volt, naponta 2x bekentem babaolajjal, és 3 nap után teljesen elmúlt.

Szóval mindenképpen babaolajjal kend, én próbáltam gyógyszertári hidratáló krémmel is, amit doki írt fel, de nem használt.

2013. febr. 7. 14:29
 2/8 anonim ***** válasza:
én frezyderm koszmó elleni olajjal kentem, mert a sima babaolajat nem bírta a babám bőre. Az szépen elmulasztja 2-3 nap alatt.
2013. febr. 7. 14:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Gyógyszertári fürdetővel, de ha ilyet nem használtok, valamilyen illatmentes krém is jó, vagy amit egyébként használtok, és tudod, hogy nem allergiás rá.

Igen, a kislányomnak is rendszeresen van!

2013. febr. 7. 14:43
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2013. febr. 7. 14:55
 5/8 anonim ***** válasza:
babaolajjal kentem
2013. febr. 7. 15:26
 6/8 anonim ***** válasza:
nekünk az egész bőre ki volt száradva a lányomnak, a gyógyszertári fürdető 4-5 nap alatt helyre hozta.
2013. febr. 7. 15:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Körömvirág krémmel.
2013. febr. 7. 19:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem gyerekkoromban volt rettentő száraz.Annyira,hogy a fülem és a fejem közötti rész már be volt repedve. A bőrörvosok kisérleteztek rajtam. Aztán már annyira fájt,hogy sima kék Niveát kentem rá. Pár kenés után eltűnt.

Kisfiamnál is észrevettem,mikor érzem,hogy kezd száraz lenni neki gyerek Niveát kenek rá.(És igyekszem minden fürdés után a lehető legszárazabbra törölni azt a részt)

2013. febr. 8. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!