Kismamák, anyukák! Mit kerestek még itt:-)?
Mi holnap megyünk babacuccokat vàsàrolni. 18 hetes kismama vagyok, aggódom nagyon, mert mèg nem èrzem a baba mozgàsàt. És ti? Mit csinàltatok egèsz nap?
Jó èjt mindenkinek?
Ne aggódj. Én a 20 hét környékén éreztem először.
A most 6 hónapos fiammal töltöttem az időm, meg elintéztem a nagy szatyor spenótot, amit a szomszédtól kaptunk (a házimunkán kívül).
És várom haza a férjem (vendéglátós), azért vagyok még itt.
Jó éjt neked is!
Nekem meg annyira sok a gyomorsavam, hogy fekve leginkább a hányás tör rám alvás helyett, így szenvedés helyett kijöttem netezni...
Tényleg ne aggódj, én az első terhességemnél 20 hetesen éreztem először mozogni a kisfiamat. Nyugalom. :)
Ja, igen, a nap: házimunka, bolt, játék a kisfiammal. :)
És te, Neked hogy telt a napod? :)
32 hetes kismama
Este már nem voltam fent az oldalon, de este 10 körül még nem szoktam aludni. Kb. ilyenkor mentem el fürdeni, aztán még éjfélig olvastam az ágyban :)
A mozgás miatt ne aggódj, első babánál a legtöbben nem szokták ilyenkor még érezni, vagy még nem biztosak benne, hogy azt érzik tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!