Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamák, anyukák! Mit kereste...

Kismamák, anyukák! Mit kerestek még itt:-)?

Figyelt kérdés

Mi holnap megyünk babacuccokat vàsàrolni. 18 hetes kismama vagyok, aggódom nagyon, mert mèg nem èrzem a baba mozgàsàt. És ti? Mit csinàltatok egèsz nap?

Jó èjt mindenkinek?

2013. okt. 29. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne aggódj. Én a 20 hét környékén éreztem először.

A most 6 hónapos fiammal töltöttem az időm, meg elintéztem a nagy szatyor spenótot, amit a szomszédtól kaptunk (a házimunkán kívül).

És várom haza a férjem (vendéglátós), azért vagyok még itt.

Jó éjt neked is!

2013. okt. 29. 22:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem meg annyira sok a gyomorsavam, hogy fekve leginkább a hányás tör rám alvás helyett, így szenvedés helyett kijöttem netezni...

Tényleg ne aggódj, én az első terhességemnél 20 hetesen éreztem először mozogni a kisfiamat. Nyugalom. :)

Ja, igen, a nap: házimunka, bolt, játék a kisfiammal. :)

És te, Neked hogy telt a napod? :)

32 hetes kismama

2013. okt. 29. 22:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Én éjszakai bagoly vagyok. Én a 20-dik héten éreztem először mozogni. Nyugi, onnantól fogva meg sem fog majd állni, de hihetetlen jó érzés amúgy. Minden nap bejelentkezik, és Te is sokkal nyugodtabb leszel. Legalábbis nálam így volt. :)
2013. okt. 29. 23:05
 4/4 zabmester ***** válasza:

Este már nem voltam fent az oldalon, de este 10 körül még nem szoktam aludni. Kb. ilyenkor mentem el fürdeni, aztán még éjfélig olvastam az ágyban :)

A mozgás miatt ne aggódj, első babánál a legtöbben nem szokták ilyenkor még érezni, vagy még nem biztosak benne, hogy azt érzik tényleg.

2013. okt. 30. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!