Ti visszaadnátok?
Figyelt kérdés
A nyáron Németországba költöztünk két gyermekünkkel. A kis lányom akkor volt féléves és a szemközti szomszédtól kaptunk egy nagy doboz ruhát az ő kislányáról. Akkor már várandós volt, kisfiút vártak. A hétvégén megszült és kislánya lett. Szerintetek megmondjam nekik, hogy szívesen visszaadom amit kaptunk tőlük, vagy sértő lenne?2013. okt. 28. 08:43
1/7 anonim válasza:
Semmi sértő nincs benne. Kérdezd meg, hogy szüksége van e a ruhákra mert ha gondolja szívesen visszaadod. Attól függ, hogyan tálalod :)
3/7 anonim válasza:
Én biztos hogy visszaadnám, biztos mérgelődött kicsit magában, hogy megszabadult a ruháktól...
Mindenképpen kérdezz rá, ez a minimum...
4/7 anonim válasza:
Add vissza. Biztos örülni fog, szerintem titkon várja is.
7/7 anonim válasza:
Én biztos,hogy megkérdezném,és felajánlanám,hogy vissza adom.3 gyerekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!