Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Harom gyerek utan hogy mukodik...

Harom gyerek utan hogy mukodik a csaladi adokedvezmeny?

Figyelt kérdés

Marciusban szuletik a harmadik baba, kb netto 200ezer forint fizetes utan mennyi adokedvezmeny jar 3 gyerek utan?

Ha eddig anya igenyelte a ket gyerek utan, akkor most lehet valtoztatni, hogy az apa igenyelje? Azert tunik bonyolultnak picit mert az elso ketto gyerek masik anyukatol van, de mindharom gyermeknek ugyanaz az apja, de eddig az anyuka igenyelte a ket gyerek utan, most szeretnenk ha az apa igenylhetne, lehet valtoztatni ezen?

Igy joval tobb penz maradna.

Remelem ertheto valamennyire, eleg hulyen irtam le.

2013. okt. 26. 12:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Elvileg januártól a bruttó és nettó fizetés majdnem egyforma lesz. Nagyon minimálisat vonnak csak. Nemcsak az adóból, hanem a járulékokból is igénybe lehet venni. Én ahogy néztem, a 232000ft-os bruttómból, kb. 226000-et kapok majd kézhez.
2013. okt. 26. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!