Furcsa vagy itt ez "állandó"?
Egy jó ideje észreveszem, hogy vannak a babás oldalon notórikus beírók, akik feltesznek egy kérdést, jön rá 1-2 válasz, és arra se méltatják az embert, hogy odategyék , hogy "köszi". Nekem olyan, mintha valaki csak a kérdések miatt írná be, fikcióból. De ha valaki "sötét", mint pl. én válaszolok rá, olyan rossz, hogy ott tátong az üres kérdés. Pedig sokszor "értelmes", amin el lehetne indulni. (Nem ilyen, hogy "milyen pelust használtok") stb.
Bocs , ha kiakadtam, tudom nem kötelező a kérdésekre válaszolni, csak amikor én kérdezek az esetek 99%ban preferálok, vagy legalább pontozok.....
Mondjuk nekem nem mindig sikerül válaszolni.
Van, hogy a kérdés feltevése után másnapig nem is jutok el a gépig. Ami nem baj, ha nem sürgős a dolog.
Rém egyszerű oka van: van gyerekem, segítek a férjemnek a munkájában, elég nagy társasági életet élek és háztartást vezetek.
De mindig megköszönöm a válaszokat.
Legalább utólag.
Gondolom aki válaszol, az bejelöli a kérdést, hogy értesítést kapjon róla. Én be szoktam.
Én volt, hogy a kérdés után akartam odaírni, hogy 'köszi', erre visszadobta a gép, hogy 'nem kell megköszönnöd'. Ja, mondom, itt ez a szabály... (de azért meg szoktam köszönni a kommentben.)
Ha már itt tartunk, én tudod mit nem értek? Mire jók az olyan kérdések, amik mintha közvélemény kutatás céljából készülnének, pl. Kinek mennyit vigyáz a nagyi a babájára, Ki mennyi időt tud a baba nélkül tölteni, stb. Ettől most okosabb lesz!? Magáról pedig nem ír semmit. Ilyen esetben megmagyarázhatná, hogy 'azért kérdezem, mert nálunk....' Vagy én gondolkodom furcsán?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!