Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Nivea baby soft&creme...

A Nivea baby soft&creme (világoskék) vagy a pure&fresh (sötétkék) törlőkendőnek jobb az illata? Nem tudom megszagolni a boltba mivel kettes csomagban kaphatóak ami plusz zacsiban van. Amúgy simán felbontanám és megszagolnám.

Figyelt kérdés
2013. okt. 22. 08:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Amúgy kedves kérdező, most sem lettél szimpatikusabb. Bocsánat, hogy 5.42-kor merészeltem válaszolni a kérdésedre, nem tudom ezzel mi a probléma. A babám felsírt, visszaaltattam, és én meg utána egy darabig nem tudtam elaludni, így leültem netezni, ha már ennyire kiváncsi vagy, hogy mit kerestem itt hajnalban. De pl. írhattam volna külföldről is, ahol más időzóna van. Na mindegy, ez már nagyon off.
2013. okt. 23. 20:53
 12/14 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem voltam kíváncsi arra, hogy miért osztod az észt hajnalba!

Ezt nem tudom honnan vetted? Sőt jobb lett volna ha a kérdést sem olvasod! Ráadásul te sem lettél szimpibb.

2013. okt. 23. 23:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Te írtad, hogy "gáz", hogy hajnalban írtam.

Miért írsz ki kérdéseket, ha nem akarod, hogy olvassák/válaszoljanak rá?

Kérdezd meg bármelyik gyerekorvost, védőnőt, hogy ajánlja-e, hogy illatosított kozmetikumokkal kenegesd az újszülöttedet...

2013. okt. 23. 23:51
 14/14 A kérdező kommentje:

Igen, azt írtam, hogy gáz, hogy hajnalban osztod az észt, de arra nem voltam kíváncsi, hogy miért! Ezt a gáz szöveget is te kezdted!

A kérdést pedig azért írtam ki, mert azt gondoltam, hogy egy ilyen egyszerű dologra biztos tudnak válaszolni a tapasztalt anyukák, de sajnos nem. Csak kötekedni.

Erre már végképp nem akartam kitérni, de az általad említett pampers sensitive (volt ilyen 15 db-os a Felicitas csomagban) saját magamon próbáltam, de rettentően csíp. Azért mert nincs benne illat még nem azt jelenti, hogy más nem oda való anyagot nem tartalmaz.

2013. okt. 24. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!