A Nivea baby soft&creme (világoskék) vagy a pure&fresh (sötétkék) törlőkendőnek jobb az illata? Nem tudom megszagolni a boltba mivel kettes csomagban kaphatóak ami plusz zacsiban van. Amúgy simán felbontanám és megszagolnám.
Képes lennél felbontani és ha nem tetszik otthagyni?
Na az ilyenek miatt van minden százszor becsomagolva.
Igen képes lennék! Úgy csináltok mintha ti még soha semmit nem szagoltatok volna meg egy boltban. Ugyanmár!
Se öblítőt, se tusfürdőt semmit nem vennék meg úgy mielőtt nem szagolom meg.
Semmi baja nincs tőle egy visszazárható törlőkendőnek.
Huh, tényleg nagyon gáz vagy kérdező.
Egyébként nálunk lehet kapni sima, egyes csomagolásban, sőt, van belőle ilyen pici, 20 darabos verzió is. Lehet, hogy azért, mert nálunk eszébe nem jutna senkinek felbontani a boltban?
Amúgy szerintem soft-nak van jobb illata. (bár azért az is elég gáz, hogy babakozmetikumot kizárólag illat alapján választasz)
Szerintem sokkal gázabb 5:42-kor a neten észt osztani, mint megszagolni egy törlőkendőt a boltban :-D
Ezenkívül milyen szempont alapján válasszak törlőkendőt, ha egyszer még 5 hét múlva születik a babám? De tényleg írd meg mert kíváncsi vagyok!
Biztos fél év múlva már kívülről fogom tudni az összes illatát, anyagát stb. de most ez van. Összetevők alapján néztem, semmi különbség a johnsons, pampers, gabi meg a hasonlók közt amik illatosítottak.
Ja és köszi! Akkor softot veszek! Amúgy is a nivea szimpibb mint a többi.
Újszülöttnek főleg nem illat alapján kéne választani. Vagyis de, illatmenteset, tartósítószermenteset és lehetőleg minél kevesebb vegyszert tartalmazót kell használni. A Pampers Sensitive például ilyen.
Illatos kozmetikumokat fél év alatti babánál el kellene felejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!