Hányszor hagytátok gyereketeket/gyerekeiteket a kocsiban egyedül, míg "befutottatok" vásárolni az Sparrba és mekkora a/volt gyerek? Mi a véleményetek erről?
Kedves kérdező! Azt eddig nem mondtad, hogy 8éves, itt mindenki kisgyerekre gondolt. Egy 8 évest simán kint lehet hagyni. Végülis 8 évesen más sok gyerek egyedül megy haza az iskolából. Szerinted lelkisérültek lesznek???????
Bízz az anyában, ne kritizáld, vagy mondd neki szemtől-szembe. De 8 éves gyereknél teljesen jól teszi.
Benne volt a kérdésben, hogy ha kint hagytad a kocsiban akkor hány éves volt. Ez egy általános érdeklődés volt, hogy mások mikor, hány évesen merték már egyedül hagyni a gyereküket a kocsiban. Én ismerve a gyereket nem merném, mert nem érett még annyira, és egyébként a saját gyerekeimet sem hagynám a kocsiban egyedül. A mai világban annyi szörnyűséget lehet hallani, nem kockáztatnám, hogy bajuk essen..
Mindenkinek köszönöm a választ! Mindenki úgy csinálja az életét ahogy akarja, csak a gyerekre jobban kell(ene) figyelni szerintem. Sajnos a gyerekvállaláshoz nem kell érettség, diploma.
Na mondjuk igen, egy 8 évest éppenséggel kint lehet hagyni a kocsiban, ha maradni akar, csak szerintem is halál unalmas lehet. Én azt is marhára utáltam, amikor anyám virágot venni állt meg valami családi ünnep előtt, és sorba kellett állnia. Nem azért, mert féltem egyedül, hanem egyszerűen rém unalmas volt. De ha a 8 éves azt mondja, hogy ő maradni akar, mert mit tudom én, zenét hallgat, könyvet olvas, akármi, akkor hadd maradjon.
Viszont ha kifejezetten menni akar a szülővel, akkor nem kéne bent hagyni a kocsiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!