A barátnőm egy tánciskolában összejött a
nőgyógyászommal. Te is orvost váltanál a helyemben?
Figyelt kérdés
Szoktunk közösen kirándulni, grillezni stb. Most a doki is bekerül a csapatba. számomra kínos lenne továbbra is hozzá járni, de az is ciki, ha megtudja, hogy máshoz megyek vizsgálatra.
2013. okt. 17. 14:57
1/9 anonim válasza:
Én nem járnék olyan nőgyógyászhoz, akivel a magánéletünk érinti egymást. Nem azért, mert nem bízom az orvosi titoktartásban, hanem mert kínosan érezném magam kirándulás, grillezés közben, ha arra gondolok, mennyire részletesen ismer, stb. Az orvos szemszögéből más a helyzet, őt szerintem ez nem érdekli. Engem betegként érdekel.
2013. okt. 17. 15:00
2/9 anonim válasza:
Apósomnak is van egy nagyon jó nőgyógyász barátja. Nálunk úgy volt, hogy mondta hogy szívesen segít az orvosválasztásban, ismer sokmindenkit. Így kerültük ki a kellemetlen szituációt. Szerintem mond meg neki nyíltan amikor mész hozzá legközelebb, hogy nem szeretnéd kellemetlen helyzetbe hozni és kérd hogy ajánljon valakit.
2013. okt. 17. 15:02
3/9 anonim válasza:
ha téged zavar menj máshoz. Én jártam ismeröshöz (Édesapám gimis barátja) és nála is szültem volna ha sikerül a baba könnyen, de muszáj voltam elmenni meddőségibe igy már hozzá ciki lenne vissza menni hozzá, miután lecseréltem meddőségi szakorvosra. Édesanyám még mindig hozzá jár, pedig összejárnak. Van akit zavar van akit nem.
4/9 anonim válasza:
Ha jó fej az orvos és elmondod neki, hogy nem a munkájával van problémád, ahenm attól, hogy ez téged kényelmetlenül érint, esélyes, hogy még orvost is ajánl maga helyett.
5/9 anonim válasza:
Hát igen, az elég fura helyzet lenne, hogy egyik nap még a nunimban turkált, másnap meg grillezni megyünk. :d
Én orvost váltanék, tuti.
2013. okt. 17. 15:07
6/9 anonim válasza:
én nem váltanék, engem nen zavarna. biztos vagyok benne, hogy mikor találkoztok, nem az jár a fejében,h. mi volt az utolsó vizsgálatodon és nem fogja megkérdezni a grillsütő mellett, h. van e még folyásod !
a fogorvosnak sem jut eszébe hány szuvas fogad van, mikor találkoztok :D
2013. okt. 17. 18:17
7/9 anonim válasza:
utolsóval értek egyet. De végül is Neked kell tudni, h mennyire kellemetlen a helyzet.
Engem lehet nem zavarna.
2013. okt. 18. 17:57
8/9 anonim válasza:
Ez eléggé egyéni szerintem.
Én ismerősnél szültem(férjem bátyjának az egyik legjobb barátjánál),de az igaz,hogy nem vagyunk vele közeli barátok,néha-néha találkozunk,de nincs napi kapcsolat.
Én nagyon örültem,hogy nála szülhettem,mert nagyon jó orvosnak tartom,végig nagyon rendes volt,sokat segített,a kórházban is szuperül bántak velem még a nővérkék is.
2013. okt. 19. 16:57
9/9 anonim válasza:
Fintor Zsófi: egy ismerősöm találkozott a tescoban a fogorvosával.(nagy tesco,plázában). Épp a cukorkák közt nézelödött a srác. Erre a doki jól leoltotta hogy érti már a fogai (nem olyan rossz.-2 lukas fog )okát:) Szerintem a nődoki az nem gáz,ha ismeri a barátnőd.Ott kell a bizalom:) Én szívem szrint csak egyhez járok.(nála is születtem,szóval ismerem j pár éve) Másnál soha nem megy az ellazulás:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!