Milyen ajandekot lehet venni egy 4 honapos kislanynak?
Nekem mind a 2 gyerekem 4 hónaposan az üres flakonnal voltak el a legjobban.Én ilyen korukban jobban örültem 1 csomag pelusnak, vagy popsitörlőnek.Ilyen korban szerintem még nem érdemes nekik venni semmi ilyesmit.De ha mondjuk gondolsz a későbbi időkre is, akkor valami zenélős valamit ajánlanék.Nekünk van FP tanuló laptopunk.6 hónapos kortól ajánlott, és a 2 éves lányom, és a 10 hónapos fiam is előszeretettel nyomkodja(Van FP tanuló kutyánk is, de attól valamiért mind a kettő fél..).Esetleg még valami fürdős játékot, vagy rágókát mert az jó ha jön majd ha foga.LABDA!!Az nálunk nagy sláger.Konkrétan ennek köszönhetem a fiam mozgásfejlődésének nagy részét.
Egyébként játékboltban simán kivannak írva korcsoport szerint a játékok.Ott körül lehet nézni, hát ha megakad a szemed valami jón. :)
Koszonom a tippeket! Igazabol karacsonykor lesz 4 honapos a pici es arra vmi "nagyobb" ajandekra gondoltam mint egy csorgo. Ezek latogatoba nagyon jo otletek. Viszont az a laptopos jatek nem rossz. Igaz h csak kesobb fogja tudni hasznalni, de egy 4 honaposnak nem egyszeru vmit is venni amivel tudna jatszani.. nem vok jartas ebben. :-)
Varok meg tippeket! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!