Milyen babakocsit használtok, és ajánlanátok nyugodt szívvel?
Nekünk Retrus van,szeretem mert széles,volt benne mózes,sporttá is alakítható,de hordozót külön vettünk az autóba!Most 7 hónapos a lányom,ülni még nem tud,de sokat mocorog,ebben még megfordulni is tud,olyan széles!
Nagy kerekei vannak,ez azért jó,mert nem túl jók felénk a terepviszonyok!Nálam számított még az is,hogy a tolókar állítható legyen,mindkét irányba tudjam tolni!
Hátránya,hogy a súlya 12kg,kocsi csomagtartójában nekünk nehezen,de elfér!
A Bergont ajánlanám még!
Remélem tudtam segíteni!
A Retrus és a Bergon nekem is nagyon szimpatikus, nézegettem én is, de aztán mégsem az lett.
Újat, nagyon szépet kapsz 80ezerig :)
Mi használt Peg Peregot vettünk, szeretem.
Mi ilyet vettünk, de még nem próbáltuk.
Lehet olcsóbban is kapni, mi 80-ért vettük újonnan.
Azért attól is függ, hogy milyen autótok van, mert nekünk pl. a bergon kb egyféleképpen fért volna be a csomagtartóba, de más nem is.
Ennek a váza olyan laposra és kicsire összecsukható, hogy rá lehet még akár bőröndöt pakolni, vagy ha visszük a mózes részét azt is, vagy majd később a sport rész is simán befér, plusz a cuccok.
Úgyhogy a retrus és a bergon jó nagy, de egy kisebb autóba nem igazán fér el. Vagy elfér, de mást már nem tudsz betetnni mellé :o))
mi itt vettük a babakocsit, és az összes holmit szinte.
nagyon jó árban vannak, és jók is.
Amúgy nekünk Bergon van, és ezt ajánlom mindenkinek.
Szia!
Nekünk ilyen van, csak egy pár évvel idősebb válltozat. A negyedik babát szolgálja! Pusztíthatatlan minőség, és rendkívül praktikus. Minden részét kihasználtuk, imádjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!