Nagyon sok ez az összeg gyerekenként teljes téli ruha készletre 51500ft/gyerek?
Bevásárolok a gyerekekre, erre az idényre nőttek ki mindenüket(melegítő, hujjú felső, bélelt nadrág, overál...)
Így fejenként 5melegítő, 5hújju, 5póló, 7-7atléta, zokni alsónadrág/bugyi, harisnya, 2overál, egy pár téli cipő/csizma, pizsi és egy gyerekre 51450ft lesz a kiadás. kb a fele megvan már.
Az ovis overált nem is biztos hogy újonnan szerzem be csak új árat ismerek azzal számoltam, a cipő is lehet tavalyi készletest kifogok jóval olcsóbban(tavaly is 2500ra volt leértékelve a bélelt téli cipője a gyereknek, mert utolsó pár volt)
Család sokalja, viszont mivel vigyáznak rá, és nem 4számmal de picivel nagyobbat vettem rájuk így lehet a köv télre nem kell vásárolni rájuk ennyi mindent(ez ugye cseppet sem biztos, nem erre utazok)
én ennél többet költöttem,pedig egy bélelt nadrágon kívül mindent használtan vettem.de mindent kinőtt a fiam szó szerint,az atlétától kezdve a zoknin keresztül a sínadrágig mindent
jól írtad,papucsban és nyári nadrágban nem járhat télen.gondolom a férjed sem rongyokban jár,magának is megveszi a ruhát,cipőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!