Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon sok ez az összeg...

Nagyon sok ez az összeg gyerekenként teljes téli ruha készletre 51500ft/gyerek?

Figyelt kérdés

Bevásárolok a gyerekekre, erre az idényre nőttek ki mindenüket(melegítő, hujjú felső, bélelt nadrág, overál...)

Így fejenként 5melegítő, 5hújju, 5póló, 7-7atléta, zokni alsónadrág/bugyi, harisnya, 2overál, egy pár téli cipő/csizma, pizsi és egy gyerekre 51450ft lesz a kiadás. kb a fele megvan már.

Az ovis overált nem is biztos hogy újonnan szerzem be csak új árat ismerek azzal számoltam, a cipő is lehet tavalyi készletest kifogok jóval olcsóbban(tavaly is 2500ra volt leértékelve a bélelt téli cipője a gyereknek, mert utolsó pár volt)

Család sokalja, viszont mivel vigyáznak rá, és nem 4számmal de picivel nagyobbat vettem rájuk így lehet a köv télre nem kell vásárolni rájuk ennyi mindent(ez ugye cseppet sem biztos, nem erre utazok)

2013. okt. 13. 10:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok, mi is simán elköltünk ennyit, ha nem többet, még csak egy gyerekünk van....a tél az mindig húzósabb, mint más évszak. Én is úgy vásárolok, hogy azért ne 2 hónap alatt nőjje ki, de ne is legyen nagyon nagy rá. :) Turiba én is benézek, de mivel a szép rucikat keresem, sok esetben nem olcsóbb, mint az új ruha...
2013. okt. 13. 12:11
 12/23 anonim ***** válasza:
10-es válaszoló a kérdezőnek nem 4 gyereke van
2013. okt. 13. 12:23
 13/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ez soknak hangzik,de ár-érték arányban nem sok.
2013. okt. 13. 12:26
 14/23 A kérdező kommentje:

:) igen csak 2gyerkőc van. És sajna egyre kevesebb egymásnak átadható ruha (egy fiú egy lány).

Amúgy tudom milyen amikor nincs kerete az embernek rendesen felöltöztetni a gyereket, mosástól száradásig imádkoztam ne kenjék össze magukat, mert 2 nadrágjuk volt összesen, mert nem volt keret rá, amikor egész télre két gyerekre 40jutott amibe az overál cipő bele kellett férjen...

2013. okt. 13. 13:26
 15/23 anonim ***** válasza:
Soknak hangzik, de valójában nem az. Talán csak így összeadva tűnik soknak. Minden marha drága, nem csak a ruhák... Ha belefér, akkor meg hadd legyenek csinik, normális cuccokban. Szerintem amúgy nagyon lehangoló látvány egy rosszul öltöztetett gyerek.
2013. okt. 13. 15:14
 16/23 anonim ***** válasza:

Egyben kiadva soknak tűnik, de gondolom te sem egyszerre vetted meg ezeket.

Én már nyáron vettem leárazott hosszú ujjú pólókat, melegítőnacikat, átmeneti kabátot, harisnyát, térdzoknit, atlétát, boxeralsókat, stb.

A munkámból kifolyólag elég sok helyen megfordulok és mindig bemegyek a C&A-ba, H&M-be, Tesco-ba, Takko-ba, Decathlon-ba, Hervis-be, Deichmann-ba, Reno-ba stb, mert szinte mindig találok valamit, ami le van árazva és pont szüksége van rá valamelyik gyereknek :)

Bélelt nacit, overált és kabátot általában használtat veszek és már 2-3 hónappal a szezon előtt lesem az aukciós oldalakat és vadászok a jó minőségű, márkás és persze jó állapotú darabokra. Bélelt nacit is ott veszek általában, mert újonnan sajnálok 4-5e Ft-ot kiadni érte. Pont múlt héten vettem 2 db-ot 3600 Ft-ért, C&A Palomino márka 122-es méretben, zsírúj állapotban, full semmi baja.

Kolléganőm ajánlott egy varrónőt, aki melegítőt és bélelt nacit is varr, őt is felkeresem majd.

Cipőt is a Teszveszen vettem, van egy eladó, aki közel van hozzánk és vadiúj DD Step cipőket árul a bolti ár feléért. 13e Ft-ért vettem egy bőrbakancsot és egy bélelt vízálló bőrcsizmát 31/32-es méretben.

Mondjuk nekünk mázlink van, mert a 2 fiúnk ugyanabban az évszakban született 3 év eltéréssel, így egy ideje már azt az elvet követjük, hogy inkább 1x áldozunk többet a minőségre, de azt a kicsi is biztosan tudja majd még hordani anélkül, hogy égő lenne neki...

2013. okt. 13. 15:15
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem iszonyatosan sok pénz, bár tény, hogy mi szegények vagyunk, mi ennyi pénzből 2 hónapig étkezünk +pelenka stb.

Ha ti megengedhetitek magatoknak, hogy ilyen drága ruhákat vásárolj, akkor ne sajnáld érte a pénzt, legalább szép ruhában járhatnak a gyerekek.

2013. okt. 13. 21:27
 18/23 anonim ***** válasza:
59%
Nyilván mindenki a pénztárcájához mérten vásárol,szerintem nem sok,a fiam 2db Superfit téli cipője volt 43ezer Ft,a többi ruha még ehhez jön hozzá.
2013. okt. 14. 07:04
 19/23 anonim ***** válasza:
Brutálisan soknak hangzik, de nem az. Sőt, komplett téli ruhatárhoz még kifejezetten baráti is. Nagyon drágák a ruhák.
2013. okt. 14. 11:12
 20/23 anonim ***** válasza:

Már válaszoltam. :)

De ma voltam a kínaiban, vettem a lányunknak 9 db pamut bugyit, 2 db rövid ujjú pamut pólót, egy pamut pizsamát + magamnak 2 pár zoknit (500,- volt a két zokni), és egészen pontosan 7250,--ot fizettem....szóval még kevés is az az 50 ezer forint gyerekenként, pedig most nem is a h&m-ben, vagy a c&a-ban vásároltam.....nagyon drágák a ruhák! :(

2013. okt. 14. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!