Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a legszebb...

Szerintetek melyik a legszebb női/férfi név, ill. melyik az a név amit soha nem adnátok a gyerekeiteknek?

Figyelt kérdés
Nyilván megoszló vélemények lesznek, csak kíváncsiságból kérdezem :)
2013. okt. 12. 16:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%

Amit soha, de soha nem adnék az a Máté és az Eszter. Nem tudom miért, de kiráz tőlük a hideg. Hozzáteszem, hogy nem személyhez kötődik a név utálata, egyszerűen nem szeretem ezeket a neveket.

Kedvencem nincs, de az alábbiak tetszenek: férfinévből László, Zoltán, Sándor, Attila, Péter, Zsolt, lánynevekből Dorottya, Adrienn, Anett, Sarolta, Barbara.

A divatnevek sem tetszenek, nem adnék olyat a gyermekemnek.

2013. okt. 14. 21:33
 12/14 avie21 ***** válasza:
100%
Nekem lánynevek közül Aliz, Barbara, Luca, Bianka nevek tetszenek a legjobban, amit viszont soha nem adnék az a Napsugár és Nárcisz név. Fiú nevek közül mindegyik tetszik, de a kedvenceim a Zoltán és a Tamás nevek.:)
2013. okt. 24. 09:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedvenceim:a Noel és a Zente ill. a Gréta a Szófia és a Léna

Utálom: Szandra,Mónika, Zsüliett, Szamóca, Epreke, Brúnó,Alfonz, Kolos

2013. okt. 28. 13:44
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Nekem szerintem épp azok tetszenek,mik a többségnem nem!

Tetszik:

lány nevek:Leila,Luca,Beneditta,Bíboranna,Miett,Trixi,Őzike,Gvendolin,Danetta,Ramira,Tifani,Emili,Hiacinta,ehhez hasonlóak,még a Küllikki is!

lány nevek amiket NEM ADNÁK: Mária,Franciska,Piroska,Ibolya,Ilona,Rita,Leona,Vesna,Mónika,Teréz,Borbála...hasonlók..."mamás,tatás" nevek,gyakori nevek

fiú nevek amik tetszenek:

Aurél,Izidor,Patrik,Fridolin,Belián,Norisz,Viktor,Brájen,Gordon,Ilián,Aracs,Diegó,Marcell,Flórián,Romárió,Brendon,Lionel,Benett,Dorián

fiú nevek amit NEM ADNÁK: Ferenc,Károly,István,János,Dénes,Hunor,Huba,Győző,Lajos,Sándor,Mátyás,József,Pál,Vilmos,Dezső,Kázmér,Kapolcs,Kopány és hasonló nevek..

2015. szept. 19. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!