Szerintetek melyik a legszebb női és férfi név? Legcsúnyább? Miért?
Tudom,hogy sokszor volt már,de annyira kíváncsi vagyok :)
Magyar neveket kérek.Többet is légyszi :)
Köszi előre is!
A lányom neveit szeretem, Júlia és Katinka, na meg az enyémet, Zsuzsanna. A fiam Attila Gábor, úgyhogy mindkettő tetszik.
Nem szeretem az Ivett, (Brikett, Makett, Zsakett) - féle neveket a lányoknál, fiúknál meg a Béla, Antal, Zsigmond, amik nekem nem kellenének.
Mondjuk az sem tetszik, hogy ma divat mindenféle extra nevet adni a gyermekeknek, csak hogy ne legyenek átlagosak.
Női a Klaudia és a Nikolett. Férfi a Dániel és az Ádám.
Nem szeretem például a Gedeon meg az ilyen furcsa neveket.
Szerintem szép nevek: Levente, Zétény, Dávid, Richárd ill. lány: Lilla, Bereniké, Hajnalka, Karolin
Nekem "csúnya" nevek az olyasmik, mint Jenő, Oszkár, Alajos, Aladár, Dezső, Gerzson, Tihamér, stb. női névben: Jolán, Hilda, Ida, Irén, Margit ill. nagyon nem teszik: Erika, Mónika, Sára, Klára, Kincső. Biztos van még több is mindegyik kategóriából, de most ennyi jutott eszembe.
szerintem nagyon szép név a Zsani( Zsanett)mag az Andi( Andrea)
Csúnya az Erika, Cintia,jutka, katalin, georgina,dorottya
Hát ez hülyeség, mert mindenkinek más az ízlése.
Én szeretem: Anna, Lili, Fanni, Izabella.... ill. Ádám, Dezső, Csaba, Marci....
Eszter és Ádám nálam a legjobbak. De tetszik még a Veronika, az Anna, a Balázs, az Attila, az Adél, az Aliz és a Dóra is.
Nem szeretem a fura neveket(Zoella, Szilárda stb). Illetve a Bíborkától is rosszul vagyok. Meg a Lili, Kira/Kíra, Noel, Loretta, Kincső, Natália sem tetszik.
De még jó, hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik :) Milyen rossz lenne, ha mindenki csak Eszter és Ádám lenne.
Nekem nagyon tetszenek a D betűs nevek... Férfiaknál a Dániel, Dénes, Dávid, de az Ádám, illetve a Máté és az Imre is nagyon tetszik. Lány nevek közül a Dominika, az Enikő, az Angelika és a saját nevem, Ildikó illetve a Katalin is nagyon szép.
Nem szeretem a nagyon flancos, neveket, pl. a Franciska. És a Klotild is elég furcsa. Persze ez csak az én véleményem. Fiúnevek közül nem szeretem a Márkot.
Nekem tetszik a Kludia de szerintem a legszebb név a Laura.
És férfi névből a inkább csak egy furát tudok: Etele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!