Nektek mennyi idő után hatott a Hemorid kenőcs?
nekem az csak rosszabbá tette, abbahagytam...már ha te is aranyérre használod...nem tudom nem jó-e valami másra is...
Nekem a Reparon volt rá úgy-ahogy jó...meg minden wc után langyos lemosás, fűszeres kaja no!
jobbulást!
Köszi a választ!
Igen, aranyérre használom. Hogy érted, hogy rosszabbá tette? Pontosabban ez hány nap használat után vált nyilvánvalóvá? :-/
Hát már elsőre éreztem, hogy ég, de azt hittem, hogy sebaj, majdcsak hat, de másnapra már rá se tudtam ülni a sejhajomra...:-DDD
Szóval..:-((
Az az igazság, hogy tök drágák ezek, és a doki se tudja megmondani, hogy neked épp melyik jó sajnos..ez egyedi...
Köszi a választ!
Sajnálom, hogy így jártál vele... :/ Én is féltem tőle, hogy így járok, mert első nap nekem is égetett meg minden bajom volt, de mivel szombaton vettem, akartam adni neki egy kis időt. Ma reggelre úgy néz ki - lekopogom -, hogy visszahúzódott. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!