SZőnyegkérédés. GYapjú vagy műszál?
Én 1 hónapig fulladtam, sípolva köhögtem, már azt hittem, kórházban kötök ki, mert a röntgen nem mutatott semmit, doki tanácstalan volt, de szerencsére van néhány tapasztalt kolléganőm, akik mondták, hogy igyak Calcium Sandozt, és ha jobb lesz, valószínű allergia. Jobb lett, akkor kezdtem gondolkodni, mire lehetek allergiás. És eszembe jutott, hogy egy ideje huzat nélkül használom a gyapjútakarónkat, mert nem jó rá semmilyen huzat. Kipateroltam a takarót, vedelem a Calcium Sandozt, és boholytalanítottam a szobát (orrom elé kötött anyagban), meg minden ágyneműt, ágyat.
Attól a naptól fogva vagyok jól, hogy kivittem a szobából és ittam a Calcium Sandozt. Folyamatos hőemelkedésem is volt mióta köhögök, az is elmúlt. Úgyhogy elajándékozom a gyapjútakarómat, nekem aztán nem kell. Még vendégeknek se rakom félre, mert a huzatot nekem kéne cserélni, meg elvileg hóban meg harmatban kéne frissíteni 2 hetente, na nekem ehhez se energiám, se idegrendszerem, se tüdőm, szóval szerintem tényleg vigyázni kell vele. Kolléganőm férje egy éjszaka alatt majdnem megfulladt, csak a kolléganőm rájött, hogy a gyapjúpárnától lehet és azonnal elvette tőle. Nekem 1 hónapomba telt, mire rájöttem, ugyanis nem voltam még soha komolyabban allergiás, nem tudtam a tüneteket, de arra hamar rájöttem, hogy a köhögésem asztmatikus. Szerintem nem sok hiányzott hozzá, hogy az legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!