Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon gáz ha szeretnék cumit?

Nagyon gáz ha szeretnék cumit?

Figyelt kérdés

Nagyon gáz az hogy 14 évesen szeretnék cumit mármint kipróbálni meg persze nem egész nap a számban lógna csak kipróbálgatnám... :)

Csak mert itt is olvastam olyat hogy 13 évesen cumizik gondolom ő sem egész nap csak úgy mert szereti azt az érzést amikor bent van a szájában... :) és le hülyézték meg hogy mekkora fogyatékos stb...

Meg a neten láttam olyat hogy felnőttek pelenkával meg cumival azért mert szeretnek azokkal lenni gondolom...

De szerintetek nagyon gáz?

2013. okt. 10. 22:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A kisbabáknak a cumi arra jó, hogy megnyugtassa őket, hiszen ők még nem érettek arra, hogy a problémájukra önállóan megoldást keressenek.

Az ember 14 éves korára eléri azt a szintet, hogy a feszültséget másképpen vezesse le.

Akinek ehhez ennyi idősen cumi kell, vagy az hogy valakit megverjen, vagy valamiben kárt tegyen, annak érdemes pszichológushoz fordulni.

És ezt nem bunkóságból írtam, ha bunkó akartam volna lenni, azt írom, keress magadnak pasid és máris cumizhatsz.. :D

2013. okt. 11. 10:13
 12/12 anonim ***** válasza:
16 eves koromban vettem magamnak cumit. Egyszerű okokból. Korregresszió
aug. 21. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!