Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tesztek félre kisebb-nagyobb...

Tesztek félre kisebb-nagyobb összeget havonta a gyerekeiteknek?

Figyelt kérdés
Milyen módon gyűjtitek és mennyit? Számlára, biztosítás formájában, babakötvényben?
2013. okt. 8. 21:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%
Nem, mert még van diákhitelem, úgy gondolom hogy több értelme van minél előbb azt letudni, hogy ne kamatozzon, és utána el lehet kezdeni félrerakni.
2013. okt. 9. 09:42
 12/18 anonim ***** válasza:
46%

Igen,teszünk neki félre számlára havi 30 ezer ft-ot.

Egyetértek azzal,aki azt mondta hogy aki nem tud félretenni az a semmire vállalt gyereket!Ez pontosan így van!!!

2013. okt. 9. 11:25
 13/18 anonim ***** válasza:
66%

Van egy spórolásos biztosítás a nevén, amit havonta fizetünk és ha nagyobb összeget kap, azt is rá tudjuk tenni.

Szerintem az vállal a semmire gyereket, aki a gyerek aktuális szükségleteit sem tudja kielégíteni. Tehát nem tud neki megfelelő minőségű ételt adni, nem tud télre meleg csizmát venni, nem tud gyógyszert venni, ha megfázik, nincs otthon villany, gáz, ivóvíz stb.

Ha valaki nem tud a hónap végén a lakás-, autó- hitel mellett, a rezsi kifizetése után külön félretenni pénzt, az nem a semmire vállal gyereket, hanem a mostani ocsmány világba :-(

2013. okt. 10. 00:51
 14/18 anonim ***** válasza:
45%

11-es vagyok. Ki és miért pontozott le? Kifejtené bővebben???? Mert nagyon kíváncsi lennék rá...

Igenis először a család az adósságaitól szabaduljon meg, annak aztán semmi értelme, hogy egy csomó pénzt a bank elvisz a kamatokra ahelyett hogy minél gyorsabban kifizetnénk és utána mehetne ugyan az a pénz a gyerkőcnek.

2013. okt. 10. 08:03
 15/18 anonim ***** válasza:
68%
Akkor engem anyukám a semmire vállalt ezek szerint, de mégis felnőttem, mindig volt mit ennem, mindig volt mit felvennem és boldog életem van, köszönöm Neki hogy felvállalt az általatok "semmire szülésre" gondolt anyagi helyzetre.
2013. okt. 10. 08:06
 16/18 anonim ***** válasza:
63%

Gondolj már bele, ahol hó végén nem marad a pénztárcában 1000 ft, ott mi lehet...mindent felélnek. Az azt jelenti, h ha véletlenül hó végén be kell fizetni a gyereknek a suliba valamit, vagy leszakad a cipője talpa, eltörik a szemüvege, fizetésig nem tudnak neki újat venni.

A gyerek szükséglete nemcsak az, h adott pillanatban ne legyen éhes, ne fázzon. Hanem az is, h ne legyen kiszolgáltatva! Az a szülő, aki nem tud tartalékolni, kiszolgáltatja magát és a gyerekét is az ilyen helyzeteknek.

2013. okt. 10. 08:11
 17/18 anonim ***** válasza:
38%
Bocs, de az hogy nem tesz félre a gyerek számlájára, az szerintem nem egyenlő azzal hogy hó végén egy 1000-es sem marad. Nem értem az összefüggést!
2013. okt. 10. 08:12
 18/18 anonim ***** válasza:
72%

4 éves a fiam,babakötvénye van,havi 10.000-et utalok rá.két éves volt,amikor megnyitottuk

majd akarok neki lakáskasszát is kötni,ha a miénk lejárt,mert most 40-et fizetünk még 3,5 évig

2013. okt. 11. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!