Mennyire fontos, hogy a gyerek adidas meg nike ruhákban, cipőkben nöjjön fel?
Sok holmija van a fiamnak, mindenféle márkából, a legtöbbet bababörzén szereztem. Az újonnan megvett, kétszer hordott több ezres pólókat én 2-300 Ft-ért szerzem meg. :)
Két és fél éves a fiam, úgyhogy azt hiszem, egyik anyukának sem kell elmesélni, hogy egy örökmozgó kisfiú mit tud művelni a ruhájával.
Nekem is az a fontos, hogy kényelmes, pamut, praktikus legyen a játékhoz és nem az, hogy a játszón felvágjak a különböző márkajelzéssel.
Azért az F&F sem éppen a legolcsóbb, azok nálunk az "elmenős" ruhák.
Annak ellenére, hogy bababörzén, kínaiban, piacon is szoktam vásárolni, mindig jól öltözött, vagány a fiam. Sajnálom azokat a gyerekeket, akiket kihoznak habos-babosban a játszóra, és csak ülhetnek a padon, max. hintázhatnak, de ne homokozzon, ne szaladjon, ne nyúljon semmihez, nehogy piszkos legyen. Egy élményekkel teli gyerekkor többet ér, mint bármelyik óriási márka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!