Hogyan magyarázzam el gyerekemnek az óra működését. Valaki leírná, hogy hogyan müködik? Kaptam itt egy képet ami talán segítene neki, de hogy magyarázzam.
Azért ne kelljen már mindent a suliban megtanulni egy gyereknek. Remélem legalább köszönni Te tanítod majd meg a gyerekedet, Kedves Kettes.
Bocsi az offért! Én olyan időpontokat mutatnák először, amiket kötni tudsz a mindennapjaitokhoz. Beállítod az órát 7 órára és megtanuljátok, hogy amikor úgy állnak a mutatók, akkor kell felkelnie. Aztán átállítod 7.30-ra, hogy akkor indultok otthonról. 8-ra, hogy akkor kezdődik a suli és így tovább. Először csak egész és fél, ha látod rajta hogy érti, akkor negyed és háromnegyed órákkal érdemes kezdeni. Amikor ezzel már tisztában lesz, akkor elég felbontani percekre.
De ha elég kreatívnak érzed magad, Te is csinálhatsz ilyet amit belinkeltél, csak mondjuk nem a perceket írod oda, hanem hogy mi történik veletek akkor.
Egyetértek az utolsóval és a kérdezővel, ez tényleg a szülő feladata, nem az iskoláé.
Én is most tanítgatom az enyémnek, szépen, apránként.
Először megbeszéltük az óra és perc jelentését, aztán ezt kötöttük a nagy és kismutatóhoz.
Aztán csak a kismutatóval foglalkoztunk, be kellett határolnia, melyikhez van közelebb, hány óra lehet most...
Aztán most tartunk az egésznél.
Mi egy nem működő vekkert használunk, ezt lehet tekerni, és nekem jobb, mint a játékóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!