Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sok anyuka tényleg nem olvas...

Sok anyuka tényleg nem olvas el egy babákról szóló szakkönyvet sem, mielőtt gyereke születik?

Figyelt kérdés
Olyan dolgokat kérdeznek itt néha, hogy meglepődöm. És most nem arról beszélek, hogy mikor kezdjük a hozzátáplálást vagy melyik oltásokra van szükség, amik megosztó kérdések. Hanem amiről mindenhol ugyanazt lehet olvasni.
2013. okt. 3. 18:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyanyáink se olvastak semmilyen szakkönyvet..

Ösztön, meg ész.. Ennyi az egész. Ha valamit mégse tudtam nem könyvesboltba mentem hanem megkérdeztem anyámat, nővéremet, sógornőimet, vagy a védőnőt.

2013. okt. 4. 09:31
 12/13 A kérdező kommentje:
Az nagyon jó, hogy ösztön, ész, anyuka, nagymama, józan paraszti ész, barátnő stb. De, biztos hogy ők jól tudják? Mert annyi mindenről kiderült már, hogy ami volt régen, az valami miatt ma már elavult vagy akár veszélyes.
2013. okt. 4. 11:51
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Már nem azért,de miért ne tudják jól? vajon egy pszichológus jobban tudja,nem nem tudja ha van gyereke róla tud beszélni,nála mi vált be,neki mi jó,de más gyerekéről nem tud semmit mivel nem lát a fejekbe,max feltételez.Lepontozhattok ahogy eddig is tettétek,de aki buta hiába olvas könyvet akkor is fel fog tenni idióta kérdéseket,aki értelmes annak nem kell szakkönyv,arról nem is beszélve,hogy megismeri a saját gyerekét néhány hét alatt és tudja mi kell neki.
2013. okt. 4. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!