A csecsemőről és a gyermekekről szóló szakkönyvet megírók, letesztelték a babákat?
ezeknek a könyveknek a nagy része szerintem orvosi szakvélemények, pszichológiai elméletek és gyakorló anyukák tapasztalatai alapján készülnek. Biztos, hogy a bennük leírtak nem kitalált légbőlkapott dolgok, de ettől függetlenül nem kell elvárni a babádtól, hogy olyan legyen, mint amit a könyvben írnak.
ez szerintem ugyanolyan, mint mikor sokan kérdezik, mekkora súlyú x hónaposan a babátok? Hogyan lehetne őket összehasonlítani, mikor az egyik baba 2,5kilóval, a másik pedig 4.5 kilóval születik? természetes, hogy még mondjuk 4 hósan is óriási különbségek lesznek a súlyukban. Az anyuka meg megijed, hogy akkor az én gyerkőcöm nem nő rendesen??? Dehogynem, csak máshonnan indult:-)
Jó olvasni a szakkönyveket, de nem szabad szentírásnak venni. én is elolvastam vagy 4 félét, mind a négyben mást írnak, minden tekintetben a babákról:-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!