Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az idei évben ismét beadtuk a...

Az idei évben ismét beadtuk a gyermekvédelmi iránti igényünket, de elutasították. Miért is? Értetlenül állok!

Figyelt kérdés
Az egy főre jutó jövedelem 39.600- ft. Azonban páromnak bírósági letiltása van a volt felesége részére, így az egy főre jutó jövedelem 31.400-ra csökken. Azonban ezt nem veszik figyelembe. Lehetséges ez?Három kiskorút nevelünk. Párom rokkantnyugdíjas, én jelenleg munkanélküli vagyok. Tavaly még nem volt letiltás, akkor simán megkaptuk. Mi változott? Mert a mi jövedelmünk nem. Sőt! Tavaly még kaptam plusz anyaságit is. Köszönöm a segítséget!

2013. okt. 3. 11:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Az egy főre jutó jövedelemnek 37000 alatt kell lennie, ettől az önkormányzat eltérhet és 39900 alatt adhat.

Valószínű nem tért el idén az önkormányzat. A letiltás nem számít,mint ahogy a hitel sem.

2013. okt. 3. 11:16
 2/2 anonim ***** válasza:

sajnos a letiltást nem veszik figyelembe. ez egy nagy hibája a rendszernek

javaslom, hogy fordulj a családgondozótokhoz, hogy kérjen külön elbírálást nektek!

egy szociális munkás

2013. okt. 3. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!