A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményről/támogatásról kiértesítettek már titeket?
Még most fogok először kapni ilyet, januártól jár nekünk. Mikor értesítenek ki arról, hogy mikor vehető át? Titeket kiértesítettek már, vagy esetleg már fel is vettétek? Ez az egész országban úgy működik, hogy értesítenek az átvétel helyéről és idejéről? (Attól félek, nehogy ne kapjam meg, mert az értesítőre várok, és esetleg nem is kapok majd értesítőt.)
Köszönöm.
Na ezért aggódtam! Én még semmiféle értesítést nem kaptam, azt sem tudom mikor kell átvenni, vagy a postás hozza-e. Itthon vagyok 3hetes pici babával, párom dolgozik mindennap, és más nincs akit beküldhetnék, hogy kérdezzen utána. Akkor muszáj lesz bemennem a picivel az önk.hoz? Leghamarabb jövő héten tudok bemenni, akkor kezdi az ovit a lányom.
Egyébként ha nem megyek érte mikor kell, akkor utólag ideadják, vagy akkor bebukom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!