Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A rendszeres gyermekvédelmi...

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményről/támogatásról kiértesítettek már titeket?

Figyelt kérdés

Még most fogok először kapni ilyet, januártól jár nekünk. Mikor értesítenek ki arról, hogy mikor vehető át? Titeket kiértesítettek már, vagy esetleg már fel is vettétek? Ez az egész országban úgy működik, hogy értesítenek az átvétel helyéről és idejéről? (Attól félek, nehogy ne kapjam meg, mert az értesítőre várok, és esetleg nem is kapok majd értesítőt.)

Köszönöm.

2013. aug. 26. 16:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Pénteken kaptam meg, a postás hozta. Somogy megyében élek.
2013. aug. 26. 16:23
 2/6 zabmester ***** válasza:
Már két hete (Baranya).
2013. aug. 26. 16:28
 3/6 zabmester ***** válasza:
Ja, és én alapból mindig nyáron igénylem meg, mert pont úgy jár le, úgyhogy én arról kaptam értesítést, hogy erre az évre is jár a kedvezmény. Az utalványt meg múlt héten hozta a postás, azt nem kellett átvennem sehol.
2013. aug. 26. 16:29
 4/6 A kérdező kommentje:

Na ezért aggódtam! Én még semmiféle értesítést nem kaptam, azt sem tudom mikor kell átvenni, vagy a postás hozza-e. Itthon vagyok 3hetes pici babával, párom dolgozik mindennap, és más nincs akit beküldhetnék, hogy kérdezzen utána. Akkor muszáj lesz bemennem a picivel az önk.hoz? Leghamarabb jövő héten tudok bemenni, akkor kezdi az ovit a lányom.

Egyébként ha nem megyek érte mikor kell, akkor utólag ideadják, vagy akkor bebukom?

2013. aug. 26. 16:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Múlthéten kaptam meg az értesítőt,és holnap kell mennem az utalványokért.Somogy megye
2013. aug. 26. 20:16
 6/6 zabmester ***** válasza:
Szerintem emiatt felesleges bemenni (mármint az érdeklődés miatt), elég ha telefonálsz. Telefonon is meg tudják mondani, hogy neked kell-e átvenni valamit, vagy postás hozza. De a határozatot mindenképp el kell küldeniük postán, akkor is, ha elutasították, és akkor is, ha nem.
2013. aug. 27. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!