Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ruhagyüjtést szerveznek...

Ruhagyüjtést szerveznek neked, mit szolsz hozzà?

Figyelt kérdés

Van egy nem kedvelt baràtnöm,de mivel tudom hogy nincs szinte senkije,én elbeszélgetek vele.Van egy 9 honapos gyerekem is.Tudni kell,hogy csak uj ruhàba jàratom,megvan mindene.Most ez a baràtnö felhivott és mondta hogy gyüjtést szervezett az ismerösei körében,hogy szedjenek össze hasznàlt ruhàkat a gyerekemnek!

Én annyira elszégyelltem magam,hisz megvan tényleg mindene,ràadàsul nem tescos ruhàkba jàratom.Az igaz nekem nincsenek valami szép ruhàim,de azért mert terhességem alatt mindet kihiztam,és most még nem akarok venni,mert lehet még fogyok 2-3 honapon belül.

Nem tudom hogy reagàljak,én köpni,nyelni nem tudtam.....

Oké ingyen cucc mindig jo,de az az igazsàg,hogy tudom hogy ugy adja elö:szegény kisgyerek nincs elég ruhàja,jàtékja stb.Ràadàsul ezt érezteti is velem,mert akàrhànyszor jön hozzàm,ràm se hederit,csak a gyermekemmel van elfoglalva,szinte ugy tesz mintha ö szülte volna,csak épp én lennék a bébiszitter.Mit tegyek?????????????

2009. nov. 8. 11:11
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Oké,igy lesz,odaajàndékozom màsoknak:)

Egyébként tényleg nem leszaroztam a tescos cuccokat,hanem AZT AKARTAM KIFEJEZNI HOGY MÉG ATOL IS DRÀGÀBB HOLMIBA JÀR A GYERMEKEM,SZEMMEL LÀTHATOAN.

2009. nov. 8. 15:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Értem/értjük, nem tartod rossz minőségűnek a tesco-s ruhákat, de legközelebb inkább írd úgy,h. pl. a Brendon-ban vásárolsz és akkor nem lesz félreértés. :)

2009. nov. 8. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!