Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ruhagyüjtést szerveznek...

Ruhagyüjtést szerveznek neked, mit szolsz hozzà?

Figyelt kérdés

Van egy nem kedvelt baràtnöm,de mivel tudom hogy nincs szinte senkije,én elbeszélgetek vele.Van egy 9 honapos gyerekem is.Tudni kell,hogy csak uj ruhàba jàratom,megvan mindene.Most ez a baràtnö felhivott és mondta hogy gyüjtést szervezett az ismerösei körében,hogy szedjenek össze hasznàlt ruhàkat a gyerekemnek!

Én annyira elszégyelltem magam,hisz megvan tényleg mindene,ràadàsul nem tescos ruhàkba jàratom.Az igaz nekem nincsenek valami szép ruhàim,de azért mert terhességem alatt mindet kihiztam,és most még nem akarok venni,mert lehet még fogyok 2-3 honapon belül.

Nem tudom hogy reagàljak,én köpni,nyelni nem tudtam.....

Oké ingyen cucc mindig jo,de az az igazsàg,hogy tudom hogy ugy adja elö:szegény kisgyerek nincs elég ruhàja,jàtékja stb.Ràadàsul ezt érezteti is velem,mert akàrhànyszor jön hozzàm,ràm se hederit,csak a gyermekemmel van elfoglalva,szinte ugy tesz mintha ö szülte volna,csak épp én lennék a bébiszitter.Mit tegyek?????????????

2009. nov. 8. 11:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Én imádok örökölni!! Ki lehet válogatni,át lehet alakítani,tovább lehet adni.

Ruhát soha nem dobok ki,szépen becsomagolva kiteszem a sarokra,valaki örülni fog neki.

Valószínűleg irigykedik.

2009. nov. 8. 11:19
 2/12 A kérdező kommentje:
Én is imàdnék örökölni,ha nem hàtso szàndékkal tenné.Szoval:mit szolnàtok hozzà ha gyüjtést mint a vöröskereszt rendeznének nektek,holott nem vagytok ràszorulva?
2009. nov. 8. 11:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem fogadd el! Ha neki ez örömet jelent...
2009. nov. 8. 11:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg kicsit sem kellenek azok a ruhák,és nem vagy abszolút rászorulva,nem csak a büszkeséged mondatja veled,akkor mondd meg hogy adják másnak.Főleg ha ugy érzed hogy nem a jó szándék vezérli a "barátnőd".
2009. nov. 8. 11:49
 5/12 A kérdező kommentje:

Hàt ez az.Rengeteg ruhàm van,még olyan is,amit csak jövö nyyàron fog tudni hordani,mert minden egyes vàsàrlàs soràn kerül ruha a babànak a kosàrba.Van legalàbb 4 éli sapkàm,minimum 10 harisnya,kétszer ennyi zokni(ràadàsul a csuszàsgàtlos talpu)

Minimum 10 nadràg,ennyi pulcsi,két overàll,rengeteg body,pizsama,és sorolhatnàm....És tényleg kislàny,ràadàsul mindig probàlok pink,piros szineket vàlasztani neki,hogy làssàk hogy adok a gyerekemre.Mégis neki àllt gyyüjteni,mintha tudatni akarnà velem hogy nem költök a gyerekemre:(

Nem a büszkeség miatt irom.Azt hozzà se tettem,hogy vettünk uj babaàgyat anno,de ö idehozatta az ö 70 éves kisàgyàt,hogy biztos legyen a dolgàban....Pedig tudta hogy vettünk àgyat.

2009. nov. 8. 11:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Minek barátkozol vele, ha ennyire nem értitek meg egymást? Amúgy meg a tescos( cherokkee) ruhák igenis szuperek, egyáltalán nem gagyik. Menj el és nézz szét egyszer ott.
2009. nov. 8. 12:11
 7/12 A kérdező kommentje:
:)Nem arra értettem hogy a tescos szar gagyi,hanem arra hogy még attol is dràgàbbat megtudok venni,mégis igy reagàl.Nem baràtkoznék vele,màr jopàrszor megszakitottam a kapcsolatot,mégis mindig visszatolakodik.
2009. nov. 8. 12:20
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj,de kicsit fellengzősnek hatott,a "nem Tescos ruhák" kijelentésed.Valóban nagyon jó minőségűek,és azért annyira nem olcsók(hasonló árban van,mint a C&A,ahol szintén nagyon jó ruhákat kapni).A másik,h én sem értem,h olyan emberrel,aki szinte az ellenséged,miért bratyizol?Én ilyen személyekkel nem tartok még kapcsolatot sem.És még ismerősömnek se nevezném,nemhogy barátnak!
2009. nov. 8. 12:43
 9/12 anonim ***** válasza:
76%

én a helyedben hatalmas " köszönöm"!!!! felkiáltással elfogadnám mindet..Ha már van:) aztán te döntöd el mit teszel vele. de "örülj neki " nagyon..ha azt akarta elérni hogy megbántson, akkor ne lássa rajtad

Ja: tesco-s ruhák! Nekem rengeteg mindenem van a Tescóbol szerintem nem is olcsó, és jó minőségű...Csak azért írom mert ugy írtad mintha valami sz@r lenne. hidd el, nem az!!

2009. nov. 8. 13:29
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezz rá, ezt miért csinálta...

Egyébként én a helyedben, ha már megtörtént a gyűjtés, elfogadnám a ruhákat. Mi sajnos nem igazán kapunk senkitől ruhákat, így nagyon örülnék neki.

Viszont a Te helyzetedben, hogy említetted, jó anyagi körülmények között tudod nevelni a gyerekedet, mindenképpen felkeresnék szegény kisgyerekes családokat a környéken és odaadnám nekik. Nekik még a levetett, tesco minőségű ruha (ami szerintem elég jó minőség!) is nagy kincs! Gondolj arra, ha Neked nincs szükséged rá, másnak lehet nagyon fontos és szükséges. Fogadd el és add rászorulóknak!

A nemkívánatos barátnőt pedig próbáld meg hanyagolni, mert valami nem százas neki odabenn...

2009. nov. 8. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!