Dm bababónusz kuponfüzet?
Megkaptam a 12-18 hós kuponfüzetet. A legutolsó kuponon ez áll: 15% vásárlása végösszegéből minimun 8 ezer forint felett.
Most akkor ha otthagyok 8 ezret abból levonják a kedvezményt?
Vagy a levonással együtt meg kell lennie 8 ezernek?
Ez hülyeség. Nem kell meglegyen. Mi multkor pár fttal léptük tul és levonta.
Menj visza mert átvertek nem kicsit.
A kedvezmény levonása után is meg kell lenni a 8000-nek és akkor vonja le a 15%-ot.
Példa. Vásárolsz egy doboz pelenkát 7999 ft és veszel egy szappant 150ft. Összesen 8149 ft és fel tudod használni a 15 %-ot.
DE!!! Ha a pelenkára felhasználsz egy 25%-os joker kupont, akkor a pelenka 6000 ft a szappan 150, az összesen 6150 ft, ami 8000 ft alatt van. Ilyenkor nem lehet felhasználni.
Remélem sikerült érthetően leírni, mert sajnos másképp nem tudom elmagyarázni
Jó igy már énis értem! Csak azt nem irtad h mást is használtál....legközelebb ne hagyj ki ilyen fontos infot mert akkor a válaszok sem lesznek jók!! Ha csak a 15%ost használod és mást nem akkor a 8000elég! Ha viszont mést is akkor azok levonása után valóban meg kell lenni a 8nak h levegye a 15%-ost mivel az az utolsó amit lehuznak!
2es voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!