DM bababónusz kuponfüzet után hogyan lehet érdeklődni ha nem jött meg?
Figyelt kérdés
9 hetes a babám, 2 hetes volt amikor igényeltem a DM-ben a kuponfüzetet, azóta se kaptam semmit! Hogyan tudok utánakérdezni, hogy elküldték-e egyáltalán, vagy mikor kapom meg? Van valami email cím vagy telefonszám? Másnak is ilyen sokára ért oda?2012. jan. 14. 17:33
1/11 anonim válasza:
Itt tudsz nekik írni. Nekem a 7-12hónapos kuponfüzet nem jött meg,ide írtam,és már másnap válaszoltak!
1héten belül megjött a kupon is.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2012. jan. 14. 17:52
3/11 anonim válasza:
Nekem is olyan sokat kellett várni, de kb 2 hónap után megérkezett.
4/11 anonim válasza:
Én is igényeltem már november közepe körül és nekem sem küldtek még semmit.
5/11 anonim válasza:
Nekem is kb 2 hónap volt mire megérkezett.
6/11 anonim válasza:
Ezen a számon is érdeklődhetsz: 06-40-200-995
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek zöld kezet nyomtam.
2012. jan. 14. 23:06
8/11 Kriszta66 válasza:
Nekem már 16 hónapos a lányom ,de semmit se kaptam pedig megigényeltem .
9/11 anonim válasza:
Szia, megkaptad végül a kuponfüzetet? Felhívtad őket? Én is hasonló cipőben vagyok, 2 hetes sem volt a lányom mikor igényeltem, már eltelt 2 hónap és semmi..
10/11 A kérdező kommentje:
Írtam nekik reklamáló emailt még akkor amikor ezt a kérdést kiírtam. Jött is a válasz, hogy türelem meg elnézést. És végül most pénteken (febr. 10-én) kaptam meg, a gyerekem most 3 hónapos és 2 hetes korában igényeltem, tehát 2,5 hónap alatt sikerült nekik kiküldeni!
2012. febr. 11. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!