Még segített is kipakolni a játékait, ezek után mit csináljak?
Nagy általánosságban igaz az hogy ha valamit kérek, nem teszi meg vagy csak sokadik kérésre.
Most épp beteg.Mindig is gond volt a gyógyszer bevétellel.
Ma besokalltam. Fél órát könyörögtem hogy vegye be a gyógyszerét, de az istennek sem hajlandó.
Közöltem vele hogy akkor most minden játékát kiviszem a házból, kihúzom a tv-t és majd ha beveszi a gyógyszert akkor vissza kap EGY játékot, és minden gyógyszer bevételnél vissza kap egyet.Én naiv azt hittem ez használ, de nem.Segített bezsákolni a játékokat.Egy dolog volt amin elpityeredett, de még akkor sem.
Elténfereg a házban, de egyáltalán nem érdekli hogy mindent elvettem tőle.
Korai még hatást várni?Majd ha nagyon unatkozik észhez tér?
Vagy hogy vehetném rá hogy bevegye a gyógyszert, meg hogy ha pl kérem hogy tegyen rendet azt megcsinálja?
Mert amúgy meg olyan kis ügyes, segítő kész.Mindenben segít, a takarításban, főzésben.Ha már én neki állok a szobájának, jön segít, de az hogy azt mondom hogy "Kisfiam menj rendet rakni", mintha a falnak beszélnék.
Vagy az orfújás ilyen még, egyszerűen nem hajlandó kifújni az orrát.
5 éves
Az esti adagot is bevette, igaz vonakodva.De amint megemlítettem neki hogy megint elveszem a játékokat, meg kikapcsolom a gépet, mert pont a gépen játszott, megadta magát.
Le is kopogtam gyorsan, nehogy reggel megmakacsolja magát. :)
Persze azon felül hogy vissza kapta a játékokat, nagyon megdicsértem reggel is és este is, meg elötte büszkén dicsekedtem apának is, nagypapának, nagymamának hogy milyen ügyes volt hogy bevette a gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!