Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megkaptátok már az október...

Megkaptátok már az október havi gyest?

Figyelt kérdés

Szeptember 27-ig járt a gyás. Aztán október elején kaptam még némi pénzt pár ezer ft-ot, gondoltam ez a gyes arra a 3 napra. Vagy az nem gyes volt? Ma már 6-a van és az október havi gyest még nem kaptam meg. Mikor számíthatok rá?

Az igénylést profi könyvelő segítségével csináltam, és nem kaptam semmi visszajelzést az oeptől hogy bármit is rosszul csináltam volna.

2009. nov. 6. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Van lentebb egy kérdés a gyedről.senki nem kapott még!

Én sem gyedet!pedig 6án utalták a múlt hónapban..

2009. nov. 6. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem okt.13-ig járt a gyás.Azt utalták is tegnap kaptam meg, de 14-től -31-ig semmi gyest nem utaltak.Én személyesen voltam a TB-nél leadni a papírjaimat és minden ok volt.
2009. nov. 6. 18:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Én 3-án (budapestbank)
2009. nov. 7. 12:21
 4/4 anonim ***** válasza:
9.én érkezett Otp-bank
2009. nov. 10. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!