Mekkora volt a gyermeked illetve hányas rucikat hordott mikor elhagytátok a bodyt?
Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 19:43
11/15 anonim válasza:
Az én fiam decemberben lesz két éves, és még ráadom a body-t! Még most is van,hogy emelgetem, a ruhája felcsúszik, de így legalább a dereka nincs kint! Én még tavasszal majd ráadom és talán utána nem!
12/15 anonim válasza:
Az én 3 évesem még éjjelre pelusos, alváshoz hord bodyt (tartja pelust és takarja a derekát) - 98/104-esek. Egyéb ruháinál is akad kinyúlt 98-as, de inkább már a 104/110-es a mérete.
13/15 Liza30 válasza:
Mi is szobatisztasagig hordtuk és egyszerű, hogy miért függ össze vele. Egy body-bol nem tudja egyedül kiszabadítani magát, ha viselnie kell, ráadásul kényelmetlen is alul a kapocs, ha nem védi a puha Pelushoz. Pelushoz. viszont töltés, mert nem engedi lecsuszni.
14/15 Liza30 válasza:
Bocsánat, telefonról irok es kicsit megkavarta a mondatot. A lényeg, hogy a body akadályozza az egyedül pisilesben és kényelmetlen is. Pelushoz viszont tökéletes.
15/15 anonim válasza:
A body nagyon hasznos, amíg nem szobatiszta, én adnék rá.
Nincs kint a derakuk télen. Nyáron, persze a nyagy melegben nem kell, de hidegben baromi jó találmány.
Hogy függ össze a szobatisztasággal:
Amíg pelusos kényelmes neki, mert ha a pelus nem lenne a patentok idörzsölné a lába között. másrészt pedig nem tud elmenni egyedül pisilni, meg macerás is úgy, hogy alul gombolgatni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!