Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mért van az, hogy van aki...

Mért van az, hogy van aki sz.ja le a gyerekét és van aki meg vár rá éveket?

Figyelt kérdés

egyáltalán hogy lehet egy gyereket leszarni??????????

látom gyerekes családokat,hogy tényleg sok a pénzért szüli, és persze a gyerek cipő nélkül jár, vagy elszakadt cipőben, már szül van 5 öt mégsem becsüli.Boltban dolgozom, és sajnos hány ilyet látok.az anyja meg cigizik és kövér is!hol az azoknál az anyai szeretet, mig más szenved a gyerekért szertné belülné?????az ilyenekre mondom mért nem ők lettek meddők!!!!!!!

félre ne értsetek, nekem van egy kisfiam. De olyan sok a meddő nő én is sokat vártam a fiamra. amonika shoban is volt egy szülő a gyereke 26 éves, és sajnos kint lakik az utcán. és az anyja csak azt hajtogatta hogy az ő hibája... de hogy lehet némelyik anya ilyen?Hát basszák már meg még egy állatot is megsajnálok, azt sem hagynám kint, nem még egy gyereket.hol van annak a szíve?

2009. nov. 6. 14:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Az élet rohadt igazságtalan ez a helyzet! :( Ezt a kérdést már én is feltettem magamnak, hogy aki bántja a gyerekét annak miért lehet???? Más meg évekig szenved... Sajnos nekem az egyik rokonomnak soha nem lehetett gyereke, gondolhatod neki milyen szar... :((((
2009. nov. 6. 14:36
 2/3 A kérdező kommentje:
na az ilyeneket mint a rokon nagyon sajnálok!bárcsak neki lenne 5 gyerek, mert bisztosan szeretné. de az ilyen mocskok hogy kidobják... hát a joshiban tegnap 25 éves csaj bement az anyját sosem látta, az anyja azt hajtotta hogy 6 ében ő kétszer volt korházban. milyen ember az ilyen......
2009. nov. 6. 14:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudunk mit csinálni ez ellen... Na meg azok, akik kéthavonta mennek abortuszra, mert nem képesek védekezni... Azoktól is rosszul vagyok.
2009. nov. 6. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!