Hogyan lehetnék türelmesebb? Ti mit csináltok, amikor éppen "elpattan az összes húr" és küzdesz, küzdesz, és nem alszik, nem eszik.
Én ilyenkor sajnos rákiabálok a kislányomra, utána egyből megbánom és furdal a lelkiismeret.
Tegnap annyira kiakasztott a hisztijével, hogy nem tudtam mit tenni, felporszívóztam az egész lakást míg ő a járókában ordított. Lenyugodtam, odamentem hozzá, bekapcsoltam neki egy mesét és elhallgatott.
Nagyon elkapattam a gyereket, már nincs el egy pillanatra sem egyedül én meg nem tudok tőle semmit csinálni.
A férjem meg csak szekál, hogy neveljem meg a gyereket. Tegnap annyira besokaltam, hogy délután elmentem itthonról. a férjemnek meg azt mondtam, hogy tessék itt a lehetőség neveld meg te a gyereket...
Szia!
Szerintem néha mindenki kiakad kicsit, csak ezt nem nagyon szokták hangoztatni:)
Szégyen ide vagy oda, bizony én is kiabálok néha a picimmel, sőt néha az etetőasztalt is csapkodom. Szegény ilyenkor csak pislog a nagy szemeivel, és dilemmázik hogy sírjon, nevessen, vagy folytassa a köpködést.
Én is mindíg megbánom, és lecseszem magam hogy hogy lehet ennyire kevés önuralmam.
Mikor nagyon tele a hócipőm, akkor én is lepasszolom manókát néhány órára. Ilyenkor apa, vagy nagyi vigyáznak rá, én meg elmegyek csavarogni. Ha van pénzem, akkor veszek magamnak valamit, ha nincs akkor csak nézelődök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!