Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Baba a szülőkkel egy szobában...

Baba a szülőkkel egy szobában van külön szobában? Miért?

Figyelt kérdés
2013. szept. 16. 22:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Velünk egy szobában, mert nincs több szoba, és ha lenne sem szeretném külön tenni. Egyrészt, míg icipici volt, örültem, hogy az éjszakai keléseknél csak 2 lépést kellett az ágyáig csoszognom, másrészt, ha éjszaka kíváncsi voltam, hogy hogy van, vesz-e levegőt, lázas-e, akkor csak átdugtam a kezem. Az egyedül elaludni tanulásának folyamatában volt olyan, hogy a kezemet akarta fogni, míg el nem aludt, ez is kényelmesebb volt így, mint ha álldogálnom kellett volna mellette. Csak fekve átnyúltam, és kész. Meg szeretem, hogy éjjel ott mocorog, meg ahogy reggel felkel, és átmászik rajtunk. Amúgy el tud aludni egyedül, és nem csak itthon.

Viszont néha az is jó lenne, ha lenne külön szobája, ha értitek, hogy mire gondolok... Szerintem mindenki csinálja úgy, ahogy neki jó.

2013. szept. 17. 10:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Külön szobában van, 1 hónapos koráig aludtam vele, aztán vissza a saját ágyba.
2013. szept. 17. 12:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Fél éves koráig szerintem tűrhető, lehet a szülőkkel egy szobában, a bölcsőhalál elkerülése végett (légzésfigyelő + ha a gyerek hallja az anyukája levegővételét, ő is így tesz - azt mondják). Utána már szerintem mindenképp a külön szoba a kényelmes, persze kinek hogy engedik a körülmények :)
2013. okt. 1. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!