Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mivel mossátok a babátok...

Mivel mossátok a babátok ruháit? Hány fokon és vasaltok is mindent?

Figyelt kérdés
Érdekelne mosópor ill. öblítő márka.Esetleg olyan amivel a makacsabb foltokat szeditek ki
2009. nov. 4. 18:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%

Mi Amway babamosóport használunk. Sajna a rendes mosóportól kiütéses lesz a babám :( Öblítőt sem használhatok, hanem pici ecetet öntök abba a rekeszbe. Szerencsére csak rosszul hangzik ez az ecet-dolog, amúgy nem lesz tőle büdi a ruha.

A ruhákat 30-40 fokon mosom, vasalni csak a felső réteget szoktam (pólók, pulcsik, nadrágok), a bodykat, pizsiket, itthoni nyúzós ruhákat sosem.

Makacsabb foltokat vanish-sel szedem ki, ha sikerül, de jó még rá a jó erős napsütés is :) Fél óra napozás a foltnak és eltűnik :)

Rongypelusokat időnként átmosom 90 fokon és időnként átcloroxozom, amúgy azokat is együtt mosom a ruhákkal.

2009. nov. 4. 18:56
 2/12 anonim ***** válasza:
58%
Tide Sensitive és Coccolino sensitive. 40-60 fok és nem vasalok mindent.
2009. nov. 4. 18:56
 3/12 anonim ***** válasza:
Az elején Ariellel mostam és Bip Hypoallergén öblítőt használtam(kb.6 hónapos koráig).Mostmár Lenor v. Silan öblítő.Sosem vasaltam.
2009. nov. 4. 19:27
 4/12 anonim ***** válasza:
Ja,és az elejétől fogva a pólókkal és alsóneműkkel(zokini kivételével) együtt mostam.
2009. nov. 4. 19:28
 5/12 anonim ***** válasza:

Igaz csak 8 hét múlva születünk,de a ruhákat azért már ki mostam , mosódióval és ecetes öblítővel:)Ez tuti nem allergizál:)(márpedig én tudom milyen rossz ha kiütéses leszel,mert ekcémás voltam)

Ada és Abigél:)

2009. nov. 4. 19:43
 6/12 anonim ***** válasza:
A tesconak a sensitive folyékény mosószerét használom (babáknak valót), Gabi textilöbltőt és mindent vasalok. (Igen, még a harisnyanadrágját is! :)
2009. nov. 4. 19:43
 7/12 anonim ***** válasza:
folyékény=folyékony
2009. nov. 4. 19:44
 8/12 anonim ***** válasza:

Tomi kristályt használok, és semmit nem vasalok, soha nem is vasaltam :)

Amway mosópor nekem nem vált be

2009. nov. 4. 19:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Mosódióval, öblítő nélkül. Kisfiam ekcémás, nem is próbáltunk mást. Sajnos a foltokat nem szedi ki, azokat Vanish szappannal megsikálom, jól kiöblítem és utána megy a többihez a mosógépbe.
2009. nov. 4. 20:08
 10/12 anonim ***** válasza:

Én Persil sensitiv folyékony mosószert vettem (kb. 15 perces nézelődést követően választottam), öblítőt nem. Egyenlőre nem tudom, hogy kiütés, vagy nem, mert még van egy hónapunk. De mindent kimostam vele, az öblítő helyére én is ecetet tettem. Anyukám javasolta, és mondta, hogy nem lesz tőle büdi a ruha. Tényleg nincs különbség az ecetes vizes öblítő és az öblítő nélküli mosásoknál, de állítólag fertőtlenít.

Vasalni kivasaltam mindent, a pelenkáktól kezdve a rugikig, még a takarót, párnát is, holott azt még nem használjuk. A lepedőt nem vasaltam egyedül, mert az gumis szélű, és utálom az olyat vasalni, mert mindig összeugrik, és csak gyűrődéseket sikerül rávasalnom.

A makacsabb foltokra még nincs tapasztalatom :o)

2009. nov. 4. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!