Milyen tisztítószerrel mossátok ki a kádat a baba fürdetése előtt?
Figyelt kérdés
A nagy kádra gondolok.2010. okt. 4. 13:53
1/9 anonim válasza:
kozvetlenul elotte csak kioblitem, amugy domestossal takaritom ki hetente 2szer
2/9 anonim válasza:
Ciff-et használunk, de kimosás után vegyszermentes ronggyal még egyszer át kell törölni, majd vízzel még egyszer öblíteni, különben kipöttyösödik a bőrük, még a nagyobbnak is (3 éves)
3/9 anonim válasza:
Én Cillit Bang-gel szoktam a kádat takarítani. Még a pici kiskádban fürdik, de ha megy a nagyba, akkor is ezzel fogom, sztem.
4/9 anonim válasza:
heti egyszer ciffel kitakarítom. fürdés előtt max kiöblítem. azért túlzásba nem viszem, 800 féle tisztítószerrel, elvégre én sem esek át teljes fertőtlenítő zuhanyon mielőtt hozzáérek.
6/9 anonim válasza:
A dm-be van ecetes tisztítószer, ami nem vegyszeres.
Természetes anyagokból van, nem is drága. Csak mivel ecetes egy kicsit büdi...
7/9 anonim válasza:
domestost használok heti 1-szer, de közvetlen fürdés előtt csak zuhanyos átöblítés
8/9 anonim válasza:
Szia!én is ciffet használok azzal át subickolom a kádat és és Domestoszal fertőtlenitem heti 2-szer.
9/9 anonim válasza:
heti 1-2x domestos, kb. havonta w5 (lidl-es) vízkőoldó, és mielőtt engedem a baba vizét, forró vízzel átöblítem. melegszik is és pár bacit biztos kinyír:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!