Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kehidakustányi fürdőzés, csak...

Kehidakustányi fürdőzés, csak pár órára? Lehet ezt is,3 gyermekkel?

Figyelt kérdés
Még soha nem voltam, és kíváncsi lennék, hogy milyen medencék használhatóak ilyen hideg időben. Van értelme felkerekedni?
2009. nov. 4. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi nyáron voltunk,zuhogó esőben a fedett részen.Nekem ez tetszett a fürdők közül-ahol eddig voltunk-a legjobban.Minden korosztálynak van megfelelő medence, a pancsolója is nagyon gyerekbarát.Szerintem hajrá!:)
2009. nov. 4. 15:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem érdemes elmennetek, van babamedence csúszdával és a nagyobbak meg fürödhetnek a másik medencékben. Nem írtad hogy mekkorák a gyerekek, de a babamedencés kimondottan kisbabáknak van.
2009. nov. 4. 15:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket, még mindig aktuális a kérdésem, sajnos még nem jutottunk el, talán nemsokára...
2010. márc. 10. 15:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi 2 éve voltunk áprilisban. A külső medencék nem voltak használhatók, mert még hideg volt. A pancsoló elég kicsike volt, de ennek ellenére a fiam akkor nagyon jól érezte magát.
2010. márc. 10. 15:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia, mi rendszeresen járunk 2 éves kisfiúnkkal, általában pár órára. 8 hónapos volt, amikor először mentünk, nagyon jó volt. Tetszett, hogy a medencék mellett beüvegezett játszóház van, ahol tudtam szoptatni, altatni is a gyereket. Mi nagyon szeretünk oda járni, ma is mentünk volna, de behavaztunk...:o
2010. márc. 11. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!