A homeopátiás bogyóból mennyit kell bevenni és hányszor 1 nap?
ilyet még nem szedtem, de ha nincs mellé tájékoztató keresd meg a google-be, vagy ott kérdezd meg ahol vetted, nekik tudni kellene.
Ezért nem tudok adagolásban segíteni, de remélem valaki tud!
Ha szoptatsz, akkor valószínűleg tejserkentésre kaptad, a következőkre tippelek: Urtica Urens, vagy Ricinus Communis, esetleg mindkettő. Arra vigyázz, hogy bármelyikből CSAK 5CH-sat szedj, mert ami ennél nagyobb számú, az már apasztja a tejet!!! Ezeket akkor kell szedni, ha kevésnek érzed a tejed, napi 2-3x 5 golyócskát kell elszopogatni, előtte-utána fél órával enni-inni nem szabad.
Ha úgy érzed, nőtt a tejmennyiség, abba kell hagyni! Ha tovább szeded, ellenkező hatást érhetsz el. Tehát folyamatosan szedni tilos! Ha megint kevesebbnek érzed a tejet, újra szedheted, amíg nem jobb, de folyamatosan semmiképp! Remélem, segítettem.
Előző vagyok.
Arra is figyelj, hogy napi 2-3 litert igyál, mert ha kevés folyadékot fogyasztasz, akkor hiába bármilyen jó szer, nem tud a szervezeted elég tejet termelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!