Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki anyuka kisgyermekkel, az...

Aki anyuka kisgyermekkel, az körülöttetek mit dolgozik?

Figyelt kérdés
Ha 1/9-től 6-ig kell dolgozni, hogy tud menni a gyerekekért az oviba, bölcsibe? A szüneteket hogyan lehet megoldani? Mit dolgozik és hol az anya, ha el akar menni az anyáknapi ünnepre és nem akar éjjel és hétvégén dolgozni? Milyen ilyen munkák vannak? Sajnos, ahol én vagyok nem tudják megoldani ( sőt sokszor direkt nem engedik el őket mondjuk őszi szüniben szabira) és ez sokszor anya és apa kapcsolatára megy. Pld mert alig találkoznak. Mit dolgoznak körülöttetek az anyukák?
2009. nov. 4. 12:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Feketén ezt-azt. A többiek meg nem járnak az iskolai programokra.Szünetben mennek mamáékhoz.

Az oviból a kisiskolás bátyja hozza el. Másét szitter. Nme is marad pénz sok, csak azért dolgozik, hogy legyen munkahelye. Nincs olyan hely, ahol respektálnák a gyereket, inkább le kell tagadni.

Apától elválunk, aztán már tényleg csak a testvérek hordják egymást.

2009. nov. 4. 13:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Én, mikor 3 éves volt a fiam, akkor sikerült egy egy műszakos állást találnom, igy fél 8-tól 4-ig dolgozom, pénteken fél 2-ig. Sajnos kisgyerek mellett csak az egy műsazkos munka jó, vagy ha apa eyműsazkos,akkor anya lehet két v három műsazkos, ellenkező estben nem igazán megoldható a gyerek oviba/iskolába hordása, illetve h érte is lehesen menni. Vagy még a nagymama segíthet. Nekem sok ismerősömnek a nagyszülő segítenek, a szünidőkben is. Most 1 éves a lányom, jövőre megyek vissaz olgozni, és igazából nálunk inkább a nyári szünet lesz gázosabb, mert ugye az 2 és fél hónap, és annyi szabadságunk nincs.
2009. nov. 4. 16:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Na ez egy igen jó kérdés, mert én mondjuk jövő szeptemberben adom bölcsibe a kisfiam, akkor lesz 2 éves. Vállalkozónál dolgozom (most ugye gyeden vagyok), de már szóltam h mennék vissza, mindjárt azzal indult h jó, oké mert kell a művezető a kertfenntartáshoz ismét, de beszéljük meg h mi lesz, mert akkor úgy kell megoldani a dolgokat h a gyereket tudjam hozni vinni.....persze a fizum is csökkenni fog :( Erről ennyit. Nincs igazság! De kell az állás, mert már most igen szarul állunk.
2009. nov. 4. 18:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem anya rajzolt térképet, h mikor hova menjek. Mama vagy haza. Mondjuk mi vidéken laktunk, ahol nem igazán járt autó. Amikor meg még kisebb voltam vagy bevitt korábban az oviba, vagy a mamához meló előtt és ő vitt be. De körülöttem a nagytesók járnak a kistesókért. Ők vannak otthon. Valaki olyankor nem dolgozik. Vagy ha anya jobban keres apa marad bébicsőszködni. Amúgy fontos lenne az állandó felügyelet... Nálunk én kerestem volna jobban, én mentem volna vissza dolgozni. Valószínű így is lesz. De sajnos lehet lakóhelyet kell változtatnunk, mert veszélyeztetett terhes vagyok, nem kelhetek fel, így dolgozni sem tudok, ami nem volt tervben. Így lehet, h vidékre kell költöznünk megüresedett szülői házamba, ami viszont azzal jár, h a jelenlegi munkám elveszítem, és lent nem tudom hogy találunk egyáltalán munkát.
2009. nov. 7. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!