Ti együtt maradnátok a férjetekkel ha tudnátok hogy megcsalt a gyerekek miatt?
van két kicsi gyerekünk,az a gyanúm hogyha nem is csalt meg de van valakije,sajnos erről van "látlelet"..
sokan csak a gyerekek miatt maradnak együtt a férjeikkel.
nem tudom én is ezt tegyem-e van-e értelme..
ti mit tennétek??
Sebes ajak= gyors..
Jobb mintha a nyelvet irta volna... Ott nem csokra go.dolnek!
Amugy nehogy mar meg te legyel szarul emiatt!!! Nem neked kene magad szarul erezni!!!
ő nem érzi magát szarul.
nem tudja hogy én rájöttem mi folyik a hátam mögött..
azt hiszi hülyére vehet pedig nem..
csak várok még ketyeg az óra
konkrétabbat szeretnék..
és ha beigazolódik akkor megmutatom az emaileket
de addigra már össze lesz pakolva a motyója..
Bunko keres de megirnad mit mondd a ferjed?
En nagyon birom azokat a noket akik kepesek megharcolni a ferjukkul es nem
Én pl azt csináltam-mondjuk nekem ilyen problémám nem volt,csak láttam mindenki kapcsolatban,eljegyezve,férje...stb,és beállítottam,hogy eljegyezve vele... és akkor az Ő oldalán is látható volt- bár évekkel ezelőtt eljegyzett,még nem házasodtunk össze,de mindenki gratulált nekünk :-D
Na, így garantáltan tudathatod a csajjal finoman,hogy ha esetleg nem tudná,hogy a férfi akivel kavar,a Te férjed!
Mondjuk én elég féltékeny típus vagyok,én egyből megkérdezem,hogy ez ki?? -egy csomó mindenkit nem ismerek az ismerősei közzül... de ha ilyen lenne,azonnal rákérdeznék,hogy na ez hogy is van??
Ha csak a nő zaklatná,akkor le tudná tiltani,hogy többet ne írjon.
Ha az én párom tenne ilyet-mivel övé a ház- így csak megkérdezném miért,majd azonnal itt hagynám a p.csába! Ha Ő ennyire szeret...
Nem jó az ilyet halogatni!!! Mert csak rosszabb lesz!!!
nem most lesz még amikor robban a bomba
de ha így lesz ,kiemelem a kérdést és megírom a fejleményeket.,azt is ha ír a csaj vagy akármi!!
Ezek azért elég egyértelmű dolgok amiket olvastál.
Én anno megbocsátottam a férjemnek mikor félrelépett.
Azóta is évek óta boldogok vagyunk.
Viszont ez egyetlen alkalom volt.
Egy viszony más, abban már érzelmek vannak.
A testi vágy kielégítése számomra megbocsátható, de ha a szívében csal meg, akkor nincs keresnivalónk egymás mellett.
Fájdalmas lépés, de inkább az új élet, tele lehetőségekkel, mint a megalázottság, tisztelet hiánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!