Ismertek a 10 alatti korosztályban Mária, Irén, Erzsébet, Ilona, Margit, Jolán vagy Teréz nevet viselő kislányt?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy adja e most valaki ezeket a nagyszüleim idejében gyakori neveket a gyermekének.2013. szept. 10. 20:46
11/18 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat.
Szerintem a Mária, Erzsébet és az Ilona szép nevek, bár még nekem is a nagyszülők jutnak eszembe róluk.
A Margit, Jolán, Teréz, Irén nekem sem tetszenek.
Erzsébeten én is gondolkodtam második névként, nagymamám emlékére, majd meglátjuk, ha oda jutunk.
Egyik cicám lett Terka, mert szerintem így nagyon aranyos becézve.
2013. szept. 11. 06:44
12/18 anonim válasza:
Ilonat ismerek. Es nem regen szuletett egy Maria nevu kisbaba.
13/18 anonim válasza:
Nekem a másodunkatesóm kislánya Erzsébet, Bettinek becézik. Azért lett a kislány Erzsébet, mert a vezéknevük bb-re végződik és nagyon rosszul hangzott volna a Betina és Bernadett név is, ők pedig Bettit akartak.
A férjemnek nagyon tetszik a Terka név (lehet így is anaykönyvveztetni), szerintem sem rossz név, viszont a gyerekünknek már nem adnám.
14/18 anonim válasza:
A felsorolt nevekből nem ismerek egyet sem, de ma a védőnőnél volt egy 6 éves kislány, Piroskának hívták.
15/18 anonim válasza:
Nem de ezek közül csak 2őt adnék azt is csak kizárólag max 2. névnek Mária,Erzsébet, a többi szörnyű.
16/18 anonim válasza:
Én ismerek Terikét és Ilonkát is.
17/18 anonim válasza:
Terézről nem, de egy Teréziáról tudok, aki kb. 3 éves.
18/18 anonim válasza:
17 vagyok és Jolánnak hívnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!