Nektek hogy tetszik a Ketrin név? Esetleg hogy lehet becézni szerintetek?
Figyelt kérdés
2013. szept. 8. 17:29
1/9 anonim válasza:
Az angol megfelelője kifejezetten tetszik, de magyarosítva szerintem borzalmas....
2/9 anonim válasza:
Egy angol kislánynak/nőnek gyönyörű név, de magyarul rettenetesen rossz. Főleg ha szép magyar vezetéknév van hozzá. Nem mondom, hogy minden gyereknek legyen ősmagyar neve, de aminek van magyar megfelelője (Katalin), azt ne vegyük már át az angoloktól ilyen helyesírással... Angoloknál úgy tudom Kate, Katie, de magyarban milyen már az, hogy Keti? De ti tudjátok...
4/9 anonim válasza:
Magyarosítva legalább olyan rossz,mint a Számör,meg a Kevin.
6/9 anonim válasza:
Kicsit olyan,mint a Szófia,marhára divatba jött,pedig a magyar megfelelője a Zsófia,igaz a Szófia kicsit szebb,mint az utóbbi,bár egyiket sem adnám a gyerekemnek,mert a hideg ráz tőlük.
7/9 anonim válasza:
Nekem a ketamin jut róla eszembe...
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi.
2013. szept. 9. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!